RANGERING af termisk beskyttelse til hår. Se topprodukterne HER!

Hvad er termisk beskyttelse? Det er bare et andet udtryk for varmebeskyttelse. Det er vigtigt at beskytte håret mod høje temperaturer, fordi varmen fra hårtørrer eller glattejern er en af ​​hovedårsagerne til tørt og spaltet hår. Derfor er det vigtigt at introducere et termisk beskyttelsesmiddel til den daglige hårplejerutine for dem, der ønsker at have stærkt og flot hår. Er du i tvivl om, hvilket produkt der giver de bedste resultater? Du finder svaret på et minut. Tjek vores rangering – nedenfor vil du finde en opsummering af de mest populære og top-vurderede termiske varmebeskyttere til hår.

RANGERING af termisk beskyttelse til hår

NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY

VARMEBESKYTTENDE SPRAY nanoil

Vores #1, er den ubestridte vinder blandt alle termiske beskyttere til hår. Nanoil spray har alt hvad du behøver for fuldt ud at beskytte håret, pleje det, nære og forbedre dets udseende. Nanoil Heat Protectant Spray er beriget med dyrebare silkemolekyler der intensiverer glans, fremmer hårets smidighed og beskytter det mod varmeskader, på helt op til 220°C/440°F. En anden ingrediens, der er med til at øge hårets modstandskraft overfor daglige aggressorer som også er at finde i dette produkt er vitamin E. Produktet holder også på fugt i håret for at give den langvarige effekt af hydrering. Sidst men ikke mindst er denne lette formel perfekt til alle hårtyper, så du kan bruge den uden at håret tyndes ned og mister volumen.

Mere information kan findes på den officielle hjemmeside nanoil.dk

• KEVIN MURPHY EVER SMOOTH

Produktet Ever Smooth koster en pæn sjat penge, men har vist sig at levere de resultater, det lover. Kevin Murphy bliver ofte valgt af professionelle frisører på grund af den lette formel lavet af særdeles velvalgte ingredienser: hvid cypres, blå cypres og citronasp. Regelmæssige brugere vælger dette produkt for at berige deres daglige skønhedsrutine med et element af luksus, der er typisk for high-end frisørsaloner. Det kan ikke benægtes at Ever Smooth er en god termisk beskytter til håret, fordi den er i stand til at forhindre krus og tilføjer en glat tekstur til håret. Derudover gør den styling og kæmning væsentligt nemmere.

• SISLEY LA CREME 230, RESTORATIVE & THERMO-PROTECTIVE ACTION

Dette er en avanceret varmebeskyttelsescreme, der er karakteriseret ved sin tykke og tunge formel, der først og fremmest passer til det mest ødelagte, beskadigede, tørre og livløse hår. Sisley La Creme 230 fungerer som en flydende væske, der omkranser håret med en beskyttende barriere, der trækker det lidt ned for at eliminere problemet med krus og statisk elektricitet. Den samme barriere klarer også brændende temperaturer (230°C/450°F). Dette produkt efterlader håret glattere, sundere, fyldigere og tykkere. På trods af at det er dyrt, sætter brugerne pris på dette produkt for dets reparerende og beskyttende egenskaber.

• ALTERNA KAVIAR LEAVE-IN HEAT PROTECTION SPRAY

Denne termiske beskyttelsesspray der er udviklet af det almindeligt kendte mærke Alterna tilbyder kraftig beskyttelse mod varmestylingsredskaber. Interessant nok er det ikke kun et beskyttende middel, men det virker også som en dybt nærende balsam for at øge hårets modstandsdygtighed over for mekaniske skader og daglige aggressorer. Caviar Leave-In Heat Protection Spray indeholder antioxidant vitamin A og C, der beskytter håret mod alle typer skader. Biotin, vitamin B6 og B12 fremmer stærkere og mere skinnende hår.

• DAVINES MELU HAIR SHIELD

Termisk hårbeskyttelse fra Davines er ikke et budgetvenligt produkt, men det er anerkendt som prestigefyldt på grund af de unikke bestanddele, det består af. Disse ualmindelige ingredienser plejer håret og øger dets glans og styrke. Villalba linsefrøekstrakt giver resultater som der ligner keratin og genopretter hårets fugt og elasticitet. Melu Hair Shield holder håret beskyttet mod de høje temperaturer, der udsendes af varmestylingsredskaber og sol. Dette produkt er perfekt til tørt og beskadiget hår.

• BALMAIN THERMAL PROTECTION SPRAY

Dette er en termisk beskyttelsesspray fra Balmain, der er ultralet og behagelig at bruge  og det er derfor et andet produkt, der vurderes højt af brugerne Denne spray danner en beskyttende belægning på håret for at isolere det fra temperaturer, der når op på 220°C/440°F. Hvad der også er værd at bemærke er, at Thermal Protection Spray fra Balmain forlænger en frisures holdbarhed og skaber en blank finish. Dette produkt hjælper dig med at få mere kontrol over krus og fugter håret mere effektivt.

• MAROKKANOIL PROTECT & PREVENT SPRAY

Moroccanoil Protect & Prevent spray er designet til slidt og overbehandlet hår, der er blevet beskadiget på grund af farvning og blegning. Den olierige formel beskytter håret mod skader forårsaget af varme og brug af hårstylingsredskaber. Produktet lader heller ikke vand at fordampe fra håret, hvilket giver et mere kontrolleret fugtniveau. Arganolie og provitamin B5 gør håret blødere og elastisk. Disse ingredienser beskytter også håret mod ydre aggressorer, herunder byforurening.

• KERASTASE KRONOLOGISTE THERMIQUE REGENERANT

Dette produkt har en anden unik, ret tyk og cremet formel, der fungerer bedst til tørt hår (bemærk: Det kan være for tungt til fint og porøst hår). Kerastase Chronologiste Thermique Regenerant tilføjer håret en belægning, der ret hurtigt fjerner krus og desuden blødgør håret. Blandingen med edelweiss stamceller og ingefær beskytter håret og gør det modstandsdygtigt over for skader, hvilket minimerer risikoen for tørt og spaltet hår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *