Eye Opening Mascara fra Bobbi Brown

Med den nye mascara fra Bobbi Brown er det nye år skudt godt i gang. Eye Opening Mascara byder på intens farve som gør øjenvipperne langt mere tydelige fra rod til spids. Vil denne sorte mascara fra Bobbi Brown tage makeupverden med storm?

Udtryksfuld sort

Eye Opening Mascara er et kosmetikprodukt som garanterer intense øjenvipper. Producenten hævder, at den rige formular og kulsorte farve fremhæver alle vipperne. Med Bobbi Brown produkter kan man nemt få smukke, forførende øjne. Den innovative børste og sorte farve er hemmeligheden bag Eye Opening Mascara.

Intens definition

Kulsorte øjenvipper uden klumper med første strøg? Det lyder for godt til at være sandt, men det er lige præcis det Eye Opening Mascara byder på. Mascaraens formular indeholder unik pudder, kaolin, Carnauba voks, og mineralvoks. Pudder gør, at vipperne får mere volument, hvorimod voksens cremede konsistens og kombinationen af ingredienser generelt gør vipperne længere og mere fyldige uden, at de ligner edderkoppeben.

Forbedret applikator

Denne nye mascara fra Bobbi Brown er det perfekte kosmetikprodukt til kvinder som gerne vil have fantastiske øjenvipper. Takket være den revolutionære børste formår Eye Opening Mascara at børste alle vipperne løfte og krølle vipperne, uden at det er nødvendigt at bruge en curler.

Langvarende resultater

Eye Opening Mascara skaber langvarende resultater. Bobbi Brown har beriget deres nyeste opskrift med en blanding af håndplukket harpiks og Gum Acacia Senegal. Takket være disse ingredienser holder krøllede vipper i op til 8 timer uden at mascaraen smudser. Eye Opening Mascara er ikke vandfast og kan fjernes med varmt vand.

Klassisk øjenmakeup

Bobbi Brown lever endnu en gang op til kvindernes behov for at forbedre deres makeup-færdigheder. Med Eye Opening Mascara byder Bobbi Brown kvinder på en makeuptime i klassisk øjenmakeup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *