Termisk spray fra NANOIL: Pleje & Varmebeskyttelse i én

Ved du, hvad dit hårs største fjende er? Høje temperaturer. Hvad kan du gøre for at omdirigere varmen fra dit hår? Den bedste og nemmeste måde at gøre det, er ved at række ud efter Nanoils termiske spray – en varmebeskytter med silkeproteiner. Faktisk har Nanoil fået succes med at kombinere 100% varmebeskyttelse med dyb næring af håret i ét produkt. Se hvad Nanoil Heat Protectant Spray er i stand til!

Høje temperaturer og håret

Det skal siges fra start af, at høje temperaturer er ekstremt skadelige for håret – det faktum er ligetil. Uanset hvad producenterne af hråfarver, glattejern og krøllejern siger eller lover, så er den ubehagelige sandhed, at jo højere temperaturen er, jo mere sandsynligt er det, at dit hår bliver tørt, kedeligt og skadet. Hvorfor det?

Varmestyling:

  • trækker frugt fra dit hår og skaber glansløst hår.
  • knækker keratinbåndet inde i håret og skaber skrøbelighed
  • stor chance for at brænde, dehydrere og lave permanente skader på håret.

Det er præcis derfor, at varmebeskyttelse er så vigtigt. Hvilke produkter bør du vælge for at hjælpe dit hår med at bekæmpe de kedelige effekter ved varmestyling?

varmebeskyttende spray til hår nanoil

Varmebeskyttende spray

Hvis du overvejer hvilken type varmebeskyttelse er bedst, så tag et kig på sprays. Disse produkter er super lette, så de flader ikke håret ud (bemærk: nogle sprays kan give fladt hår, især hvis de indeholder olier, så tjek altid ingredienserne) og de er utroligt nemme at bruge. For at holde dit hår sikkert mod høje temperaturer, skal du bare spraye det med produktet og… det er det! Du kan føntørre, glatte og style håret.

Det er naturligvis bedst helt at afholde sig fra varmestyling. men heldigvis er en god varmebeskyttende spray det produkt, der tillader dig at lave vidunderlige frisurer, der ikke giver skade på dit hår når du skal bruge en føntørrer eller et glattejern.

Nanoil Heat Protectant Spray

Når du vælger en varmebeskyttende spray fra Nanoil, udsætter du håret for den bedste varmebeskyttende behandling der findes. Denne vandbaserede formel laver et usynligt og vægtløst beskyttende lag på håret der bekæmper temperaturer op til 220°C. Det bliver endnu bedre når man indser, at det samme produkt også styrker og reparerer håret. Det betyder, at det gør håret resistent overfor skader. Jo stærkere og sundere dit hår er, jo sværere er det at skade.

Nanoils termisk spray:

  • beskytter håret mod den negative effekt af høje temperaturer.
  • bekæmper problemet med tørt hår.
  • reducerer krus og statisk elektricitet.
  • efterlader håret glattere og dermed nemmere at frisere.
  • intensiverer farve og booster glans.

 

Hvad er hemmeligheden ved Nanoils termiske spray?

Dette fine produkt ville ikke være i stand til at beskytte og nære dine lokker, hvis det ikke var blevet lavet med de rette og omhyggeligt udvalgte ingredienser. Nanoil Heat Protectant Spray er lavet af ingredienser i topkvalitet, som er ret sjældent for varmebeskyttende sprays. De fleste af disse produkter er fyldt med alkoholer, kunstige ingredienser og konserveringsstoffer, men ikke Nanoils varmebeskytter. Selvom der er visse silikoner der bruges, kan de nemt fjernes fra håret under vask. Andre ingredienser, hvilket er silkeproteiner, promoverer jævnhed og glans. Sammen tæmmer de viltre lokker og øger hårets resistens mod aggressorer hver gang der er behov for det. Derudover er Nanoil Heat Protectant Spray beriget med vitamin E, kendt som “ungdommens vitamin”. Det er lidt af en sammensætning, hva?

Hvad betyder det så for dig, forbrugeren? Det betyder, at Nanoil Heat Protectant Spray ikke kun giver beskyttelse mod varmeskader, hvilket er ret almindeligt for varmestyling, men nærer også og gør håret flottere. Det er præcis derfor, at det er værd at købe Nanoils termiske spray!