Va Va Voom Volume Mascara fra Physicians Formula

Mascara er en af de mest uerstattelige ting man kan have i sin makeup pung. Det er især praktisk når man ikke har tid til at lægge makeup i hele ansigtet. Ved at dække vipperne med mascara kan du nemt og hurtigt ændre hele dit udseende og føle dig smuk. Nu er det blevet endnu lettere, takke være Physicians Formula Va Va Voom Volume Mascara.

Ifølge producenten holder Va Va Voom Volume Mascara fra Physician Formula i op til 24 timer, men for at være helt ærlig er der jo ikke nogen som har mascara på så længe. Hvilken kvinde ville udsætte sine vipper for mascara i så mange timer? Hvad lover producenten ellers? Denne mascara fra Physicians Formula giver vipperne bedre krøller og mere volument. Disse egenskaber er nemmere at tro på end holdbarheden på 24 timer, især når man ved hvordan produktets applikationsbørste ser ud. Børsten har tætsiddende børstehår og bliver smallere ud mod kanterne i begge sider. Hvordan anvender man sådan en børste? Som altid skal du starte ved rødderne og arbejde dig udad mod spidserne. Brug spidserne af børsten på øjenvipperne under øjnene. Anvend to lag hvis du gerne vil opnå fantastiske volumenresultater.

Physician Formula Va Va Voom Volume Mascara indeholder et væld af naturlige ingredienser, heriblandt jernoxid og kakaopulver. Produktet indeholder ikke hypoallergene ingredienser såsom parabener eller gluten, men det er let parfumeret. Produktet er klinisk testet og kan sagtens anvendes af folk med følsomme øjne såvel som kontaktlinsebrugere.

Det enestående ved Va Va Voom Volume Mascara fra Physicians Formula er produktets indpakning. Produktet sælges i et rødt hætteglas med udsmykkende elementer inspireret af blonder. Lige under låget findes der en sort sløjfe med en sølvsko som vedhæng.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *