Rimmel Wonderfull Volume Colorist

Denne farvende mascara fra Rimmel London er blevet mere og mere populær på det sidste, takket være dens innovative sammensætning, som gør vipperne endnu mørkere. Rimmel Wonderfull Volume Colorist er et innovativt svar på problemet med tynde, lyse vipper som stort set er usynlige når man ikke har makeup på. Hvordan virker mascaraen?

Rimmel Wonderfull Volume Colorist er den første mascara som byder på en trin for trin formørkelse af vippernes naturlige farve. Dette er muligt takket være farvekomplekset som befinder sig i mascaraens cremede formular. Disse semipermanente ingredienser gør vipperne mørkere hver gang man bruger dem. Efter blot to ugers brug vil man opdage, at ens vipper er betydeligt mørkere.

Selvom de bliver mørkere fra rod til spids, så tager vipperne ikke skade af denne mascara, da den indeholder ernærende ingredienser. Produktet er designet til at regenerere vipperne. Denne mascara fra Rimmel London byder på ernærende voksprodukter og yderligere ingredienser.

  • Bivoks – styrker vipperne og beskytter mod vandtab.
  • Carnauba voks – gør vipperne glansfulde og smidige; beskytter dem mod tørhed.
  • Candelilla voks – udglatter og ernærer vipperne.
  • Argan olie – styrker og ernærer vipperne.
  • Naturlig kollagen – forhindrer vippetab og sikrer, at man opnår et sundt look.
  • Keratin – får vipperne til at vokse hurtigere, mørkere, og mere fyldige.

Udover at farve og regenerere vipperne byder Rimmel Volume Colorist mascara også på standard mascaraegenskaber. Mascaraens formular byder på forbedret længde og tykkelse allerede efter første brug. Produktet er utroligt pigmenteret og byder på en specieludviklet applikatorbørste som hjælper med at skabe et spektakulært look.

Rimmel Wonderfull Volume Colorist er skånsom mod øjnene. Produktet er dermatologisk og oftalmologisk testet for at sikre, at farvekomplekset ikke er skadeligt. Mascaraen skader ikke øjenvipperne og forårsager ikke irritationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *