Ultimate All-in-One – løs alle dine problemer med én mascara

Tidligere denne måde lancerede Revlon sin nyeste mascara: Ultimate All-in-One. Hvad er det ved denne mascara som gør, at den er bedre end alle andre? Hvad er det mest overraskende ved dette nye Revlon produkt? Er det værd at skifte til denne mascara?

#1 Udviklet til dine behov

Findes der en universel mascara som både gør øjenvipperne tykkere og mere krøllede? Hvis du ikke kender til Ultimate All-in-One fra Revlon, så gør der ikke. Men dette mærke løser alle de problemer kvinder normalt oplever når det gælder øjenmakeup. Det er ikke nødvendigt at lægge flere lag mascara for at opnå den ønskede effekt, da denne perfekte mascara klarer det hele på ingen tid. Det er et fantastisk produkt til de kvinder som endnu ikke har fundet den perfekte mascara. Nu kommer Revlon dig til undsætning.

#2 Universel

Ultimate All-in-One mascara er en universel løsning som kombinerer alle de bedste mascara egenskaber på markedet. Den innovative opskrift fra Revlon er effektiv og virker på fem forskellige niveauer:

  • længde,
  • volumen,
  • definition,
  • intense farver,
  • løft.

Fra produktets navn kan du sikkert gætte dig frem til, at Revlons mascara er fremstillet på en måde som sikrer, at produktet opfylder alle ens behov. Det interessante er, at Revlon har lanceret en hel mascarakollektion. Udover Ultimate All-in-One kan man købe produkter som fokuserer på enkelte områder: volumen, længde, og definition.

#3 Innovativ

Revlon Ultimate All-in-One er et innovativt, komplekst produkt som løser alle problemer som har med tynde øjenvipper at gøre. Revlon er udstyret med en lille børste ved navn Power Mini Brush som har en unik form. Denne børste gør, at mascaraen er nem at fordele langs hver eneste øjenvippe, for at opnå den bedst mulige effekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *