Twist Up The Volume Mascara fra BOURJOIS

Vi diskuterer de nyeste mascaraer fra markedets producenter hver sæson for at forsøge at skabe interesse blandt nye kunder. Vores kontor har modtaget Bourjois’ nyeste mascara, Twist Up The Volume mascara, som allerede har stjålet hjerter verden over. Hvad er det ved denne mascara som er så specielt?

Dobbel effekt

En mascara med to effekter? Twist Up The Volume er udstyret med en innovativ 2-i-1 børste som gør denne dual effect mulig. Introduktionen af denne nye mascara er noget for sig selv, da man aldrig for har set en lignende applikator på markedet for øjenmakeup. Twist Up The Volumes børste er udstyret med en særlig mekanisme som gør det muligt, at bruge mascaraen i to forskellige stillinger. Dette gør, at man enten kan gøre vipperne lange eller fyldige. Ved at kombinere de to brugsmetoder vil du kunne skabe fantastiske resultater.

TWIST 1: Maksimal længde

Applikatorens normale indstilling er meget lang og smal. I denne stilling garanterer børsten fordeling af mascaraen langs alle de individuelle vipper. Mascaraens innovative opskrift gør, at produktet kan dække vipperne med et fibernet som gør vipperne et par millimeter længere.

TWIST 2: Ekstrem volumen

Den største overraskelse Bourjois byder på er, at applikatorbørsten kan bruges på to forskellige måder. Når man twister mascaraen forvandles applikatoren til en volumenbørste. Den originale børste bliver kortere og bredere, hvilket gør, at man kan opnå fantastisk volumen uden at skulle bøvle med klumper.

Uovertruffen mascara fra Bourjois

Twist Up The Volume er et innovativt produkt som skaber lange, fyldige, og udtryksfulde vipper ved dobbelt brug, men det er ikke alt. Alle Bourjois mascaraer byder på fantastisk kvalitet, så Twist Up The Volume byder på en intens sort farve, enestående holdbarhed, og en opskrift som gør, at produktet er sikkert mod øjnene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *