To skridt væk fra smukt hår. Mød naturens kraft med Nanoil!

Det er tid til at systematisere al din viden om hår og dets behov. Ikke alle hår kræver regeneration, ligesom styling med varme ikke behøver at være på listen over forbudte behandlinger. Nanoil hårolier for hår med lav, medium, og høj porøsitet optrævler mysteriet om hårpleje. Tag to skridt mod muligheden for at blive forelsket i dit hår igen.

Hår er udsat for skadelig påvirkning af forskellige faktorer næsten hver dag. At dedikere et øjeblik til at styrke og beskytte håret er dét værd, ellers vil det næste besøg hos frisøren ende med at få klippet dit hår af. En sund hovedbund, vitale hårrøder, stærkt og sundt hår. Det kan alt sammen opnås.

Hvad kan skade dit hår?

Vådt og filtret hår er mest udsat for skader, hvilket er derfor at det er så skadeligt at frisere det lige efter vask, glemme at rede det inden, og falde i søvn med vådt og løst hår. Når det kommer til hårtørring, glatning og krølning af håret, skal du også være moderat, fordi høje temperaturer og en overflod af stylingsprodukter kan skabe dehydrering, svække håret og tynge det ned. Når du reder håret, så gør det ikke kun i enderne. At frisere kun i enderne vil svække dem, fordi du ikke stimulerer blodcirkulationen i huden og ikke vil distribuere naturligt talg hele vejen ned. En anden skadelig vane er at vaske håret for ofte, hvilket fjerner hårets naturlige olier og efterlader det ubeskyttet. Atmosfæriske faktorer kan også have dårlig indflydelse på håret, hvilke du desværre ikke kan kontrollere, men som du kan beskytte dit hår fra.

Dog er forkert valgte kosmetikprodukter den største skade vi selv kan udføre. At købe bare en hvilken som helst shampoo, balsam og masser af stylingprodukter for håret med hundredevis af ingredienser, som du ikke engang kan udtale. Intet hår kan klare dette over længere tid. Den mest effektive hårpleje matcher hårets struktur og tager hensyn til forskellighederne mellem hårtyperne.

TRIN 1
Vælg en af de tre Nanoil hårolier

Nanoil hårolier er blevet, som nogle af de første, udviklet således at deres formula arbejder perfekt sammen med hår af forskellig porøsitet (kendt som større eller mindre skade på hårstrukturen). Disse har ikke kun et let formula, men plejer også håret fra rødderne og hele vejen ned til spidserne. Nanoil hårolie har en fordelagtig indflydelse på hovedbundens tilstand. Kan du forestille dig en bedre behandling?

Imellem disse tre tilbud fra Nanoil, kan du også finde din favorit. Der er ingen universel behandling for håret. Men der er tre Nanoil hårolier, som tager sig af behovene hos tre forskellige basale hårtyper.

naturlig hårolie - Nanoil

Hår med høj porøsitet er karakteristisk på grund af den store svækkelse. Denne hårtype er typisk blevet udsat for meget og hyppig farvning eller lysning, hyppige behandling, også med varme. Håret er tørt, keratin-strukturen er skadet og håret mangler beskyttelse, fordi dets kuticula er vidt åben. Som resultat er håret ekstremt kruset, skrøbeligt, mat, glansløst, groft at røre ved, ofte filtret og med spaltede spidser. Dette hår er meget tilbøjeligt til at have skæl.

Den perfekte blanding af olier med genopbyggende, plejende og beskyttende egenskaber vil effektivt tage sig af ordentlig hydrering, lindre irritationer og styrke skadet hår. Hvis dit hår har høj porøsitet, er den bedste løsning for dig Nanoil for hår med høj porøsitet (6 naturlige olier og 8 ekstra ingredienser).

Hår med lav porøsitet er i teorien det sundeste, men alligevel det sværeste at pleje. Dets ydre struktur er tæt, alle kosmetikprodukter sætter sig på håroverfladen i stedet for at trænge ind i den indre struktur, så styling er næsten umuligt. Dog er det på samme tid nemmere at tynge det ned med overdreven brug af stylingprodukter eller brug af de forkerte. Så er håret frataget al volume, det er glat og tungt. På grund af begrænset luftcirkulation nær hovedbunden, er håret udsat for fedtede rødder.

Den bedste kombination af naturlige olier med beskyttende egenskaber kan udføre perfekt pleje til håret uden at tynge det ned, men istedet løfte det ved rødderne, sørge for en ordentlig pH-værdi i hovedbunden og beskytte den sensitive hårstruktur. Hvis dit hår har lav porøsitet, er den bedste mulighed for dig Nanoil for hår med lav porøsitet (9 naturlige olier og 6 ekstra substanser).

Hår med medium porøsitet har hver anden kvinde, og alligevel er denne hårtype den sværeste at fastsætte. Denne hårtype ligger imellem hår med lav og høj porøsitet, således at håret ikke er ekstremt skadet, men heller ikke helt sundt. Dets kuticula er løftet og hvis det er forkert plejet, vil håret kruse på grund af luftfugtighed, miste dets glans, knække og krølle. Håret er svært at tæmme, kan have problemer med skæl, være tørt i enderne og have fedtede rødder, såvel som meget hårtab.

Perfekt udvalgte olier med genopbyggende, beskyttende, og fugtende egenskaber kan forbedre hårets tilstand drastisk, styrke det, tage sig af ordentlig hydrering, reparere og pleje håret. Hvis dit hår har medium porøsitet, bør du vælge Nanoil for hår med medium porøsitet (6 naturlige olier og 6 ekstra substanser).

TRIN 2
Brug Nanoil hyppigt

Der er intet andet produkt, hvis brug vil være så nem og problemfrit. Vi er vant til kosmetikprodukter, hvis brug er strengt fastsat og vi er nødt til at holde os til det, for at opnå eftertragtede resultater. Nanoil hårolier for forskellige hårtyper har perfekt udviklede formularer, baseret eksklusivt på naturlige ingredienser. Det er det der gør Nanoil hårolie egnet til brug på en lang række måder, også i hovedbunden.

Det eneste krav er hyppighed. Hvis du starter behandling med naturlige olier, er du nødt til at bruge det på regulær basis, f.eks. under hver hårvask. Dog er Nanoil hårolier ikke kun egnet til brug i håret inden eller efter hårvask. Hvad er de andre muligheder? Hver af Nanoils hårolier kan bruges:

 • i en lille mængde på tørt eller vådt hår før shampoo,
 • for regulær hår oliering, endda om natten,
 • som et kosmetikprodukt for nemmere styling og hurtigere hårtørring,
 • kun for oliebehandling af hovedbunden,
 • til at beskytte sensitive hårspidser,
 • som en forstærkende tilføjelse til andre produkter, f.eks. shampoo,
 • i en lille mængde i løbet af dagen for at give håret overdådig glans.

19 kommentarer “To skridt væk fra smukt hår. Mød naturens kraft med Nanoil!”

 1. Jessica

  den her artikel mindede mig om hår oliering, jeg har ikke gjort det i hundrede år men jeg husker at det gjorde mit hår vildt blødt :)

  Svar
 2. SandraR

  det er olien jeg bruger til min hårolie behandling og jeg kan bekræfte at den virker godt!

  Svar
 3. Violetta

  hår oliering med arganolie virker bedst for mig men jeg har hørt at færdiglavede olieblandinger er bedre så jeg har planlagt at købe en, og jeg tror at valget er nemt, jeg vil gå efter nanoil

  Svar
 4. Anne19

  kokosolie på mit hår? en stor katastrofe! Jeg tror jeg skal læse mere om hår porøsitet og begynde på oliebehandlingen med andre olier

  Svar
  • Pernille

   du vil finde masser af test af hår porøsitet online, det hjalp mig faktisk virkelig meget med at vælge den rigtige olie. lige nu bruger jeg nanoil til medium porøsitet og det matcher mit hår perfekt

   Svar
 5. Katrine

  olien er OK men jeg er ikke sikker på at jeg vil købe den igen for jeg tror at du kan få noget lignende billigere

  Svar
  • Felicia

   originale naturlige olier kan ikke være billige, så efter min mening er prisen rimelig

   Svar
 6. Dorothea

  Jeg havde min første håroliebehandling for nyligt og jeg var meget overrasket over at se at mit hår var så blødt at røre ved. Mit hår var aldrig så fint uanset hvad jeg brugte før. Indtil videre har jeg brugt hørfrøolie og i øjeblikket bruger jeg nanoil og denne her olieblanding virker til at være perfekt for mit hår

  Svar
 7. Margit

  har aldrig set den her olie før, hvor kan man købe den?

  Svar
  • Natalie

   Jeg bestilte min fra den officielle hjemmeside, for at være sikker på at jeg fik det originale produkt. Ikke sikker på om du kan få den i en butik et sted

   Svar
 8. Patti

  Jeg puttede aldrig olier på mit hår for jeg har altid troet at olier ikke er det bedste valg for hår der allerede er fedtet.Men jeg tror at jeg skal læse mere om håroliering

  Svar
  • Arianna

   faktisk hjælper olier virkelig på mit fedtede hår! Jeg har prøvet forskellige shampooer men uden resultat, kun efter oliering bemærkede jeg en forbedring

   Svar
   • BlåØjne

    Jeg fik fjernet problemet med fedtet hår takket være den her olie

    Svar
 9. Edith

  Jeg kender ikke den her olie men jeg ville elske at prøve den fordi på en eller anden måde, er redken stoppet med at virke på det seneste:|

  Svar
 10. April

  hvor længe skal du bruge nanoil for at bemærke mere hår ?

  Svar
  • Natalie

   Jeg bemærkede det efter ca 3 måneder, jeg havde en masse babyhår

   Svar
 11. Lillian

  En rigtig interessant post, jeg ledte lige præcis efter sådan noget her

  Svar
 12. Rachel

  Jeg olierer mit hår men der er et lille problem med hyppigheden….

  Svar
 13. MonA

  Har ikke brugt den her okie endnu men jeg vil teste den snart. Indpakning er SÅ elegant !

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *