Farverettelse og klovnekontur – hvad i alverden er det?

Konturering er ikke et nyt koncept, men det er blevet mere populært på det seneste, især til særlige begivenheder. Sidste år var de største trends strobing og traditionel bronzer kontur. Det nyeste nye er dog farverettelse, også kendt som klovnekontur. Hvordan virker det?

Farverettelse handler, som du sikkert nok kunne gætte dig til, om farvebaseret konturering. Istedet for traditionelle bronzere skal man bruge farverige concealere. Metoden hjælper med at fremhæve ansigtets naturlige kontur og samtidig dække hudens ufuldkommenheder. Hvordan virker det? Ved at anvende concealere i forskellige farver som passer til ens huds behov kan man forandre sit ansigt på en helt ny måde. De områder du normalt ville highlighte (langs næseryggen, på kinderne, og midt på panden) skkal du bruge grøn og gul concealer. Grøn concealer er også god til at dække bumser og rødhed. Anvend orange eller rød concealer rundt om øjnene (rød hvis du har store, mørke rande under øjnene.) Der hvor du normalt ville bruge bronzer skal du anvende beige eller brun concealer. Øverst på panden kan du med fordel bruge violet concealer og på kinderne bør du lægge ud med pink cirkler.

Kan man opnå den konturerede effekt ved at bruge forskellige farve? Det forsikrer adskillige vloggere os om, at man kan. Farverettelse er en effektiv og naturlig måde at forandre ens hud på. Resultatet afhænger af, hvor man bruger de forskellige farver og hvordan man blander dem sammen med hinanden og huden. Den vigtigste del under konturering er, at man blander farverne så godt sammen, at de smelter ind i huden. Kun på denne måde kan man opnå et naturligt resultat.

Hvor stammer denne idé med at bruge concealer istedet for foundation, bronzer, og highlighter fra? Farverettelse er en trend som er startet af 17-årige Tiana fra Vancouver, på hendes kanal, Tiana Cosmetics. Tiana tester forskellige kosmetikprodukter, sammensætter makeup guidebøger, og underviser makeupteknikker. I en af hendes videoer præsenterede hun verden for en alternativ måde at konturere ansigtet på: med farverig concealer. På denne måde beviste Tiana, at man sagtens kan erstatte traditionel konturering med farverettelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *