The Mascara er det nyeste kosmetikprodukt fra Sephora som blev lanceret tidligere i år

The Mascara er det nyeste kosmetikprodukt fra Sephora som blev lanceret tidligere i år. Dette produkt fra Sephora sælges i en elegant, sort boks, så man bliver fristet til at prøve det. Mascaraen promoveres som det perfekte produkt til kvinder som gerne vil have lange øjenvipper uden klumper. Men lever mascaraen op til sin reklame?

Hvordan virker den?

Sephora præsentere dets nyeste produkt for ikke så længe siden. The Mascara har en perfekt indpakning, ligesom stort set alle andre Sephora produkter. Den sorte, klassiske indpakning med sølvskrift, et konvekst ‘x’, og mærkets logo på toppen gør, at produktet ser luksuriøst ud. Det overrasker selvfølgelig ikke nogen; Sephora skaber altid fantastiske produkter som lever op til selv de mest krævende kunders krav.

Hvad byder den på?

Hvis man kender hele produktets navn kan man næsten gætte sig frem til, hvad det har at byde på. “Volume, Length & Definition” – enestående volumen, imponereende længde, og udtryksfuldhed. Kort sagt, et intenst look og udtryksfuld kontur efter første lag. Det er en fantastisk løsning til kvinder som gerne vil have deres vipper til at se længere ud på en naturlig måde. Den innovative formular sikrer, at vipperne ikke klumper sammen og at man kan rede dem igennem for at sikre, at de får fantastisk volumen og en enestående farve.

Hvordan virker den?

The Mascara Volume, Length & Definition er en blanding af en multifunktionel børste med hyaluronsyre. Ved at bruge The Mascara kan man nemt opnå den perfekte længde, med en fantastisk fordeling. Den innovative indpakning gør, at man kun tager så meget produkt ud af gangen som man har brug for, hvilket gør mascaraen utroligt nem at bruge.

Hvilke ingredienser er den bygget på?

Som sagt er hyaluronsyre ikke den eneste hemmelighed The Mascara har at byde på. Mascaraen er beriget med to unikke ingredienser – carnaubavoks som muliggør brug af flere lag og gradvis volumen; gummi arabicum som bevarer og forlænger resultatet. Mascaraen er bygget til at gøre vipperne længere, tykkere, og mere udtryksfulde med hvert eneste lag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *