Ansigtsserummer til problematisk, rosacea-plaget hud. Hvilken skal du vælge?

Sensitiv hud kræver særlig pleje og opmærksomhed. Få mennesker ved, hvordan man plejer den på den rette måde. Du er ved at lære hemmelighederne ved et fint, jævnt ansigt, der er fri for irritation, rødme eller karsprængninger. Læs anmeldelserne af det bedste anti-rødme ansigtsserum. Træf det rette valg!

Der er tre basale hudtyper:

 • tør
 • fedtet
 • kombineret

Det vil være godt, hvis der ikke var nogen andre problemer. Desværre kommer hver af de tre muligvis med flere problemer, såsom rynker (i moden hud), udbrud (akneplaget hud) eller karsprængninger (hud med couperose). Det sidste problem er bestemt det sværeste.

Problemfyldt hud med couperose

Hud med couperose er super sensitiv og bliver nemt skadet af mange eksterne faktorer inklusive:

 • kulde eller varme
 • krydret mad og varme drikke
 • alkohol, både i cocktails og kosmetik
 • skrappe rengøringsmidler
 • udsættelse for sol (UV-stråler)
 • hormonelle ubalancer
 • fysiske eksfolieringsmidler
 • ændringer i blodtryk
 • berøring af ansigtet

Du skal være opmærksom og holde øje med din hud. Ellers vil du ende med irritationer, udbrud og synlige blodkar (udvidede kapillærer nær hudens overflade).

Så hvilken hudpleje er bedst?

For at undgå dette, har du brug for den rette hudpleje. Delikat hud har brug for mild håndtering. Den har brug for rens, men det skal udføres på en måde, der ikke skaber irritation og tørhed. Så scrubs og hård gnidning er no-go! Du skal også huske at nære, fugte og reparere huden, på en forsigtig måde.

Det hele handler om én ting: Sensitiv og rødmeplaget hud kræver passende kosmetiske produkter. Når du renser, så gå efter en mild gel eller skum der er lavet uden dehydrerende SLS. Når du fugter, så vælg lette og ikke-fedtende cremer. Hvis du har brug for et reparerende produkt til huden, så efter en anti-rødme serum, der håndterer behovene af sådan en hudtype og er den eneste, der effektivt reducerer besværlige irritationer, rødme, osv. Du skal bare vælge den rette!

Anti-rødme ansigtsserum

Hvordan bør et godt anti-rødme serum se ud? Der er et par ting, som du bør overveje. Det mest passende serum til sensitiv hud og karsprængninger bør være:

 • let i tekstur og vandet
 • baseret på naturlige komponenter
 • alkoholfri
 • formuleret uden syntetiske stoffer
 • rig på ingredienser, der styrker svage kapillærer
 • absorberes hurtigt
 • ikke-komedogen og ikke fedtende

Utroligt nok, blandt tonsvis af produkter, fandt vi kun få der opfyldte alle kravene og er et godt valg til krævende hud. Fortsæt med at læse for at se de bedste anti-rødme ansigtsserummer, lette, milde og effektive.

1. NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM

NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM

Nummer ét blandt hud med couperose og karsprængninger. Dette lette, vandbaserede serum er fri for alle uønskede tilsætningsstoffer, såsom ftalater, parabener eller duftstoffer. Istedet indeholder det buckeye ekstrakt, som forsegler blodkar, øger elasticiteten og styrker kapillærerne. Formlen er beriget med en kraftfuld lindrende, nærende og genoplivende trio, nemlig ekstrakter fra lindetræ, cypress og Boerhavia Diffusa. Takket være disse, så virker serummet på flere niveauer, reducerer rødme, lindrer irritation, reparerer huden og hæmmer karsprængninger. Den første påføring giver lindring mens langtidsvarig brug gør ansigtet mere elastiske, blødere og mere ungdommeligt. Det er det bedste anti-rødme produkt til hjemmebrug.

produkt hjemmeside: www.nanoil.dk

2. DIOR CAPTURE YOUTH REDNESS SOOTHER

Capture Youth Redness Soother af Dior er et andet populært valg. Brandets berømmelse tiltrækker forbrugere, men det er det dyreste rødmereducerende serum på listen. For en stor pris, får vi et godt absorberende, gelagtigt serum der lindrer vred hud og forhindrer fremtidig opblusning. Da det indeholder bomuldspeptider og antioxidant-rig iris ekstrakt, så styrker, nærer og reparerer det huden. Hyppig brug er en god måde at genoprette hudens balance på, køle rødmeplaget hud og skærme den mod irritationer.

3. LA ROCHE-POSAY ROSALIAC AR INTENSE

La Roche-Posay tilbyder også et ansigtsserum til sensitiv hud, der har tendens til rødme. Det er baseret på termisk vand, der også er infuseret i andre produkter fra brandet. Denne højt koncentrerede formel indeholder lindrende vand samt to innovative ingredienser, der mindsker rødmen, lindrer inflammeret hud og forhindrer genopstående irritationer. Takket være dem, beroliger serummet huden, får røde pletter til at forsvinde og reducerer den brændende fornemmelse, samt styrker og normaliserer huden. Det udføres blidt uden at overbebyrde eller lave fedtede mærker på ansigtet.

4. EXUVIANCE ANTIREDNESS CALMING SERUM

Antiredness Calming Serum fra Exuviance har et højt indhold af ingredienser, inklusive BHA/Bionic-kompleks, antiinflammatorisk TriPeptide-8 og naturlige ekstrakter fra buckeye, havalger, lakrids, hvid the og koffein. Da formlen er højt koncentreret og cremet, er det godt at teste den før du køber – produktet er ikke billigt! Prisen virker dog fair. Exuviance Antiredness Calming Serum fjerner inflammation, begrænser blodkar og udjævner hudtonen. Med andre ord, så bekæmepr det alle problemer ved reaktiv hud.

5. SKINCEUTICALS REDNESS NEUTRALIZER

SkinCeuticals Redness Neutralizer er endnu et serum designet til sensitiv og rosaceaplaget hud samt karsprængninger. Denne lette, cremede gel har en lindrende effekt, men styrker også hudens barriere, mindsker rødme og hydrerer tør hud. En blanding af neuropeptider (kaldet NeuroMed Complex) er det største komponent, som bekæmper inflammation og reducerer udvidede kapillærer. Ekstra ingredienser, såsom zink eller sheasmør, lindrer irriteret hud, nærer og reparerer det. Det er et godt valg, hvis du leder efter et avanceret produkt.

6. BE THE SKY GIRL KEEP CALM SERUM

Rødme i ansigtet eller karsprængninger påvirker folk uanset alder. Be The Sky Girl har lavet et ansigtsserum til teenagere. Denne cremede formel er baseret på vegetabilske ingredienser, såsom ekstrakt fra buckeye, grape, kokos, arnika, kulsukkerplante, efeu og heksehassel. Den rige formel betyder en bred vifte af effekter for rosaceaplaget eller sensitiv hud. Den virker som en anti-age antioxidant, reparerer, forhindrer inflammation og styrker, så det hjælper med at få et flot ansigt tilbage.

7. IWOSTIN CAPILLIN SERUM

Når det gælder produkter dedikeret til rosaceaplaget hud og karsprængninger, så er dette cremede serum fra Iwostin endnu et godt valg. Det er ret billigt og rig på innovative ingredienser, der bekæmper hudirritation og ansigtsrødme. Vitamin C infuseres ind i formlen for at give ekstra lysnende og anti-age effekt. Iwostin Capillin Serum er særligt lavet til rosacea-plaget og moden hud, da det lindrer og modvirker rynker og fornyer problematisk hud.