Seneste mode- og makeuptrends i 2016

Det kan være svært at følge med moden. Der skal nyt makeup, hår, og tøj til hver gang årstiderne og kollektionerne skifter; nogle af disse trends ville vi ikke engang kunne forestille os i vores vildeste drømme. Det du sidste år betragtede som passé og overflødigt kan ende med at være trendy i den kommende bølger. Læs videre for at finde ud af hvad du kan forvente fra mode og makeup i 2016.

De største makeuptrends

Du kan forvente, at den blå farve fra halvfemserne gør et comeback. Alt vil være blåt, lige fra øjenskygge til mascara til eyeliner. Du kan bruge blå nuancer på øjenlågene, i øjenvippekanten, eller direkte på øjenvipperne. Derudover kan du også forvente, at originale læbestiftfarver vil blive meget populære. Nogle af de mest fremtrædende farver er intens blomme, glitrende guld, eller kobolt. De grundlæggende makeupregler forbliver naturligvis de samme: intense øjne og neutrale læber (eller omvendt). Det går ikke at sammensætte blå øjenskygge med guldlæber.

De seneste hårstilstrends

Hvad er det nyeste nye indenfor hårstilisering? Et af de mest trendy looks er buzz cut (eller meget kore hår generelt). Det er nemt at pleje og vedligeholde denne stil, da man hverken behøver at børste eller tørre håret – men det klæder selvfølgelig ikke alle kvinder. Hvis du foretrækker en mere traditionel hårstil kan du med fordel flette eller glatte dit hår. Disse klassiske looks ser godt ud på de fleste og er nemme at opnå. En af de største trends indenfor hårstyling vil dog være kort pandehår, som enten er glattet eller klippet i etager.

Hvad vil der ellers være?

Catwalk modeller vil være lidt størrere end tidlige år i 2016. Mange af dem vil have former og / eller atletiske kroppe. Den største kommende trend vil være det naturlige look – men makeup vil som forventet være lidt mere dristig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *