Nanolash Serum – Bliv en Amerikansk Skønhed

Det amerikanske skønhedsideal inkluderer en slank bygning, langt hår, fremtrædende attributter og et sexet look. Dette ideelle udseende er ikke længere kun et mål for amerikanerne, men også andre kvinder rundt omkring i verden. For at give dit ansigt mere feminine og ekspressive træk, så brug makeup-tricks og invester kun i avanceret pleje.

I dag skal vi tale om øjenvippe serummer, som er alternativer til øjenvippe extensions og make-up. Den mest populære af disse, er det vippeforlængende serum, Nanolash. Er øjenvipper en del af det amerikanske skønhedsideal?

“Hverken for tynde eller tykke, i amerikansk stil“

Skønhedsidealer er ikke fastsatte. I dag, er de smukkeste kvinder med sexede kurver, men i morgen kan deres plads være taget af tyndere og mindre ekspressive kvinder. Uanset hvad, vil det ultimative skønhedsikon altid være amerikanske filmstjerner, som Marylin Monroe. Det, der tæller, er feminitet såvel som fremhævelse af attributterne og dække over mindre fejl, og vigtigst af alt, et smukt ansigt. Især det sidste tiltrækker den største opmærksomhed. Du kan forbedre dit ansigts udseende med perfekt make-up eller plastikoperationer. Du kan altid følge i fodsporene på amerikanske kvinder, og opnå ekspressive øjne ved at bruge øjenvippeserum – for eksempel Nanolash.

Tendenserne i den generelle opfattelse af skønhed, blev bemærket af, f.eks. plastikkirurger. Ud fra forskning i denne erhvervsgruppe, foretaget af institutter verden over, var der en klar indikation på hvad vi har mest fokus på når det kommer til vores udseende.

Generelt omhandler 70-80% af alle kosmetiske indgreb vores ansigt. Det er forståeligt. Vi ser typisk på os selv fra brystet og op, for eksempel i et spejl eller i en butiksrude. Af denne grund elsker amerikanerne masser af makeup. Faktisk prøver de blot at fremhæve deres attributter så meget som muligt. For at bruge eksempel med berømtheder, så vil vi gerne have folk til at lægge mærke til vores øjne. Derfor er det ingen overraskelse at vi – ligesom stjernerne – bruger alle slags behandlinger for at forstørre, løfte, rette, eller forlænge kropsdele, som i dette tilfælde med øjenvipper.

“Nanolash – et skridt fra perfekte øjenvipper”

Mellem hundredevis af vækstfremmende kosmetik for øjenvipperne, er der både billige og dyrere produkter. Den dyreste behandling kan endda koste os mere end øjenvippe extensions. Dog er det vigtigste ikke prisen, men kvaliteten. De bedste effekter, sammensat virkning og bedste komposition bevirker at Nanolash øjenvippe serum er anbefalet af hundredevis (hvis ikke tusindvis) af kvinder rundt omkring i verden.

perfekte øjenvipper - Nanolash

besøg www.nanolash.dk

Nanolash serum er den mest populære fordi den:

 • har den bedste kvalitet god pris,
 • har den mest effektive og sikre formular,
 • giver resultater i løbet af få uger,
 • giver langvarige effekter på øjenvipperne.

Indholdet i Nanolash serummet er baseret på en sammensætning af aktive ingredienser, der er udviklet med den største flid.
Nanolash serum bør blive påført på øjenlågets vippekant, så det bliver absorberet direkte af vipperødderne. Formularen sørger for at styrke, pleje, og generelt forbedre øjenvippernes tilstand.

Den intense behandling giver først resultater efter 2-4 uger. Normalvis, vil øjenvipperne være tættere, længere og buede efter 2-3 måneder med hyppig påføring af Nanolash serum. En pakke med 3 ml indeholder nok serum for seks måneders behandling, hvis det bruges efter anbefalingerne.
For de bedste resultater, bør Nanolash serum påføres på et helt ren og tør øjenlåg en gang om dagen. Blot et enkelt strøg med den præcise børste ved sengetid er nok. Nanolash serum kan blive også blive brugt til at styrke øjenbryn og give dem et tættere udseende.

17 kommentarer “Nanolash Serum – Bliv en Amerikansk Skønhed”

 1. Agnes

  Den virkede rigtig godt for mig :) lige nu bruger jeg flaske nummer to og der er ingen grund til at påføre den hver dag. Jeg kan godt lide at bruge den 2-3 gange om ugen bare for at vedligeholde resultaterne

  Svar
 2. IrmaJ

  Jeg har nok prøvet alle vipperserummer der er tilgængelige på markedet og denne her er ærlig talt den bedste af dem alle. jeg elsker den :)

  Svar
 3. Kate30

  Jeg bruger revitalash og jeg er meget glad for effekterne. Jeg ville elske at prøve nanolash men jeg vil ikke risikere noget, eftersom jeg allerede har et produkt jeg ved der virker.

  Svar
  • Emilie

   Jeg har lige erstattet revitalash med nanolash fordi resultatet er det samme men prisen af nanoalash er langt lavere

   Svar
  • Crazy_Cat_Lady

   Det er sikkert en individuel beslutning men efter min mening, er nanolash mere blid mod huden og effekterne varer længere (i hvert fald på mig)

   Svar
 4. Mona

  Jeg har læsts så mange positive anmeldelser om dette serum! :))

  Svar
 5. Caroline

  Jeg stoppede med lash extensions og kosmetologen fortalte mig om dette serum. Jeg er en smule skuffet, for jeg troede at mine vipper ville blive tykkere, men hvad angår længde, er effekten rigtig god

  Svar
 6. Katy_Jay

  Jeg er rigtig glad for effekten da før havde jeg tynde og lyse vipper, og nu ser de tykkere og mørkere ud, selv uden mascara

  Svar
 7. Anette

  Jeg skal prøve den! Denne artikle gav mig lyst til at prøve den :D

  Svar
 8. Sylvia

  måske styrker disse serummer vipperne men de vil aldrig erstatte lash extensions

  Svar
  • Lillian

   det hele afhænger af effekten du ønsker. Hvis nogen kan lide dramatiske og unaturligt lange vipper, så vil de ikke være tilfredse med effekten af et vippeserum

   Svar
 9. ThePinkPanther

  Jeg er lige startet med at bruge dette serum for et par dage siden da jeg fik den min fødselsdagsgave. Jeg håber den vil være lige så fantastisk som i siger at den er :) kan ikke vente med at se effekterne

  Svar
 10. Rihanna

  efter tre uger kunne jeg se forskel! efter sådan en kort tidsperiode voksede mine vipper sig vildt lange

  Svar
 11. Angela

  endnu et dyrt og ubrugeligt produkt

  Svar
  • Alexa

   Jeg havde et stort problem med stort tab af vipper men dette serum har hjulpet rigtig meget! så nej jeg er ikke enig i at det her er et ‘ubrugeligt’ produkt

   Svar
 12. Natalie

  Jeg ville elske at prøve den men prisen er ikke noget for mig

  Svar
  • Amy93

   Efter min mening er prisen rimelig nok når man overvejer produkter, der er langt dyrere serummer som slet ikke virkede

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *