Sådan tegner du dine øjenbryn ordentligt op

Sidste sæson var tykke, naturlige øjenbryn en af de mest fremtrædende trends. Det er ikke længere nok bare at rede dem med en øjenbrynsbørste: nu skal man bruge farverige produkter for at opnå det helt rigtige look. Hvilke produkter og hvilken teknik skal man tage i brug for at få de helt perfekte øjenbryn?

Ligesom øjenvipper har øjenbryn to primære funktioner. Først og fremmest indrammer de ansigtet og fremhæver de smukkeste dele af ens ansigt. For det andet har de beskyttende egenskaber, da de sørger for, at der ikke kommer sved, vand, og forurenende elementer i øjnene. Øjenbrynene beskytter øjnene mod irritationer. Jo tykkere og længere øjenbrynene er, jo bedre. Tykke og velplejede øjenbryn er nemlig de nyeste nye. Nu skal man vide, hvordan man bruger en pincet og andre kosmetikprodukter til at opnå det helt rigtige look. Der findes naturligvis kvinder som ikke er født med fantastiske øjenbryn, men til dem har vi også et par tricks.

Tegn øjenbrynene op med en blyant. Kosmetikproduktets farve bør matche din hårfarve, medmindre du vil ligne en tegneseriefigur. Tilbring mere tid på at tegne undersiden op, da det er på denne måde du kan opnå den rigtige form. Brug øjenbrynets skygger til at hjælpe dig med at udfylde resten af øjenbrynene. Husk, at de nye “øjenbryn” skal tegnes op i samme retning som håret vokser. Brug en highlighter eller lys concealer til at fremhæve øjnenes indre hjørner, øjenbrynsbenet, og kanterne rundt om øjenbrynene. På denne opår du et fantastisk resultat, både med dine øjne og dine øjenbrynene. Brug din øjenbrynsbørste og en gennemsigtig gel til at opnå det perfekte resultat.

Du kan med fordel bruge ricinusolie til at stimulere hårvækst, hvis du ikke er født med tykke øjenbryn. Gnid produktet ind i huden for at stimulere hårvækst, men pas på, at du ikke får det i øjnene, da dette kan forårsage irritationer. I nogle tilfælde kan det forårsage hårtab, inklusiv tab af øjenbrynshårene. Hvis du gerne vil have resultater med det samme, så er permanent øjenbrynsmakeup vejen frem. Dette er dog en dyrere behandling som varer længere og kan forårsage irritationer. Behandlingen indebærer, at kosmetologen sprøjter pigment ind under huden. Produkterne er sikre og farverne minder om din naturlige hårfarve. Ved disse behandlinger kan du regne med resultater som varer i op til seks måneder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *