Sådan bruger du X-Rated Mascara fra Smashbox?

X-Rated Mascara fra Smashbox er et af de kosmetikprodukter som øger øjenvippernes volumen og drastisk forandrer deres udseende. Når produktet anvendes ordentligt kan det udføre mirakler, selv for piger med korte vipper. Lad os læse lidt om denne nye mascara og finde ud af, hvordan man bedst muligt tager dens mirakelmager egenskaber i brug.

Smashbox X-Rated Mascara findes kun i en dyb, sort farve og anbefales til piger med sorte eller brune vipper. Den ser ikke altid lige god ud på lyse vipper. Mascaraen kan fuldende ens aftenmakeup eller mørke smokey eyes. Derudover kan den også fremhæve stregen når man bruger eyeliner. Sidst, men ikke mindst, gør X-Rated Mascara fra Smashbox øjenvipperne tykkere, længere, og mere krøllede. Med et par lag kan man opnå et resultat som minder om det man ville få med falske vipper. Det er dog vigtigt, at man bruger mascaraen ordentligt for at opnå optimale resultater, så hvordan gør man egentlig det?

Man kan bruge mascaraen på flere forskellige måder, men den mest populære er zig-zag metoden. Læg børsten under øjenvipperne og børst dem igennem fra rødderne til spidserne. Brug spidsen af børsten til at fordele mascara på vipperne under øjnene. Du kan bruge et andet lag når det første er tørt, hvilket vil få dine vipper til at se endnu mere definerede ud. Hvis vipperne klumper sammen kan du rede dem med en speciel børste eller en gammel, ren mascarabørste. Når der er tale om øjenmakeup afhænger resultatet altid af børsten. Hvordan ser børsten til Smashbox X-Rated Mascara ud?

X-Rated børsten er udviklet til at adskille og udrede vipperne. Den er udstyret med lange, brede børstehår. Hvis du får for meget produkt på børsten kan du rede den igennem med en gammel, ren makeupbørste. Så kan du gå i gang med at lægge den perfekte makeup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *