Lash Lift derhjemme? Det er muligt med Nanolash Lift Kit!

Mere bukkede og fyldige vipper uden brug af invasive metoder? Det er noget, de fleste kvinder drømmer om. Men vipper har det med at være tynde og svage. De kræver flere lag mascara eller falske extensions. Med Nanolash Lash Lift Kit, kan du lave dit eget lash lift derhjemme og opnå enestående resultater.

Hvad er et lash lift?

Laminering og lifting af øjenvipper, er en af de mest populære behandlinger, der tilbydes i skønhedssaloner lige nu. Det er generelt en ikke-invasiv metode, der giver bukkede, glansfulde og lange øjenvipper på en naturlig måde. En af fordelene ved denne behandling er, at resultaterne kan ses, så snart man fjerner silikone-stængerne.

Lash lift er en sikker metode, men den kan også være ekstremt dyr. Derfor bør du overveje at købe vores Nanolash Lash Lift Kit. På den måde får du mulighed for at udføre lash lift derhjemme, hvor du føler dig bedst tilpas.

Nanolash Last Lift Kit – hvad er værd at vide om dette kit, der gør det muligt at laminere øjenvipperne derhjemme?

Nanolash Lash Lift Kit er udviklet til dig, der gerne vil lave dit eget lash lift. Med i pakken:

  • Lift Step 1 – 10 x 0,5 milliliter poser;
  • Fix Step 2 – 10 poser med samme kapacitet;
  • Keratin Booster Step 3 – lignende kapacitet og antal poser;
  • Lash Lift-lim – 5 milliliter lamineringslim;
  • Silikone-stænger – 3 sæt i størrelser fra S til L;
  • Andet tilbehør, du skal bruge for at lave et lash lift.
Nanolash Lash Lift Kit

Sættet giver dig mulighed for at lave 10 lamineringer, og resultaterne af en enkelt behandling holder i op til 8 uger. Det er en fantastisk løsning for kvinder, hvis vipper ikke er tilbøjelige til styling, og som synes, at det tager for lang tid at lægge makeup hver dag.

Produkterne, der skal bruges til at laminere øjenvipper, er lavet med næringsrige og naturlige ingredienser. Resultatet er smukke, velplejede og glansfulde øjenvipper.

Hvordan laminerer man øjenvipper derhjemme med Nanolash Lift Kit?

Det er nemt og hurtigt at laminere vipperne derhjemme med vores Nanolash Lash Lift Kit. Etiketterne på de forskellige produkter beskriver, hvordan de skal anvendes. Det er vigtigt at rense og tørre dine vipper, inden du starter. Derefter gør du som følger:

  • adskil de nederste og øverste vipper, og sæt dem fast;
  • vælg den rette størrelse silikone-stænger, og sæt dem fast på det øvre øjenlåg ved hjælp af den tilhørende lim;
  • børst vipperne, og brug produkterne ved navn Step 1, Step 2 og Step 3, der hver især skal sidde i 7–10 minutter;
  • fjern stille og roligt silikone-stængerne, tør vipperne af med en vatrondel og nyd den betagende effekt.
Lash lift-behandlinger med vores Nanolash Lash Lift Kit

Hvilke resultater giver et hjemmelavet lash lift?

Lash lift-behandlinger med vores Nanolash Lash Lift Kit gør det muligt at opnå tilfredsstillende resultater, der holder i lang tid. Vipperne bliver synligt længere, fyldigere og effektivt bukkede.

Det er værd at bemærke, at indholdet i dette sæt til hjemmelavede lash lifts indeholder diverse naturlige ingredienser, såsom kokos- og abessinsk olie. De ernærer blidt vipperne og fremhæver de opnåede resultater. Sammen med ordentlig pleje af øjenvipperne, kan laminering hjælpe dig med at opnå optimale resultater derhjemme. Nanolash Lash Lift Kit er den bedste løsning på markedet.

Hvem kan bruge vores Lash Lift Kit?

Nanolash Lash Lift Kit til lifting og laminering af vipperne er udviklet til kvinder, der gerne vil imponere med et forførende blik i hverdagen. Det er også en god løsning for folk med tynde vipper, der ikke er tilbøjelige til styling. Det tager kun et par minutter, og resultaterne holder i 8 uger, afhængigt af vippernes oprindelige tilstand.

Nanolash Lash Lift Kit – dette kit til laminering er et samlet produkt, der er helt og aldeles sikkert at bruge. Selv folk med følsomme øjne kan bruge denne ikke-invasive hjemmebehandling. Resultaterne er spektakulære.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *