REGENERUM: Regenererende øjenvippeserum med tosidet applikatorbørste

Kvinder drømmer om at have et smukt og udtryksfuldt look. Af denne grund køber de ofte produkter som får deres øjenvipper til at se fantastiske ud. Man kan kun opnå en naturlig indramning af øjnene hvis ens vipper er velernærede, så det er vigtigt, at man ikke begrænser sin vippepleje til makeupfjernelse. Det anbefales, at man bruger et styrkende og regenererende øjenvippeserum, såsom REGENERUM.

Om produktet:

REGENERUM Regenerative Lashes Serum er et produkt som er udviklet til brug på tynde og skrøbelige vipper. Regenererende behandlinger med øjenvippeserum er en af de mange måder hvorpå man kan få velernærede, sunde øjenvipper på et par uger. 96% af kvinder som er undergået en intensiv REGENERUM behandling opdagede, at tilstanden deres øjenvipper var i tydeligt forbedredes.

Sammensætning:

Grunden til at REGENERUM kan byde på så fantastiske resultater er, at det indeholder et væld af naturlige ingredienser som ernærer øjenvipperne i dybden. REGENERUM byder på hele seks aktive ingredienser.

Junebug ekstrakt – serummet indeholder ekstrakt fra junebug, som hjælper med at lindre irriteret hud på og omkring øjnene.
Aloe vera og E-vitamin – disse ingredienser byder på styrkende og hydrerende egenskaber.
Matrikiner og D-panthenol – disse ingredienser indeholder peptider og B5-provitamin, som stimulerer cellevækst i vipperne. Dette hjælper med at reducere vippetab.
Lipooligopeptider – hjælper med at gøre vipperne tykkere og mere fyldige.

Sådan virker serummet:

REGENERUM byder på en dobbelformular som sikrer, at vipperne stimuleres i dybden. Dette hjælper vipperne med at vokse sig til fuld længde. Derudover byder REGENERUM også på en tosidet applikatorbørste som er udviklet specielt til produktet. Ved at bruge denne applikator sikrer du, at produktet virker optimalt.

Serum eyeliner – indeholder ernærende lipooligopeptider og et lindrende ekstrakt af junebag, så vipperne stimuleres i dybden.

Serum med en børste – indeholderne styrkende peptider og B5-provitamin. Derudover indeholder produktet aloe vera gel og vitaminer som ernærer vipperne samt gør dem længere og mere smidige. Sidst, men ikke mindst, elimineres problemet med hårtab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *