Pupa Vamp! Extreme – Extreme Definition

Pupa Milano har budt det nye år velkommen med nye produkter, heriblandt Vamp! Extreme mascara, som forventes at kunne gøre vipperne tykkere og give dem mere volumen. Hvordan virker Vamp! Extreme? Hvad har Pupa at byde på?

Maksimal volumen

Pupa Milano Vamp! Extreme mascara er et fantastisk produkt som firmaet løftede sløret for sidst i 2015. Producenten hævder, at mascaraen vil opfylde selv de mest krævende kvinders krav og kunne skabe utroligt forførende looks. Pupa Vamp! mascara giver vipperne mere volumen allerede ved første lag.

Mascara for de krævende

Det er næsten umuligt at finde den perfekte mascara, men Vamp! Extreme gør det nu meget godt. Mascaraen sælges i en original indpakning og byder på holdbare, fantastiske resultater. Produktet gør vipperne mørkere og tykkere uden at efterlade klumper.

Hvad har Pupa Milano mascara at byde på?

  • høj pigmentering takket være koncentrerede pigmenter;
  • holdbare resultater som ikke skaber uønskede flager;
  • let, delikat opskrift;
  • rig på ernærende ingredienser;
  • blød og smidig børste med en anderledes form;
  • ingen risiko for allergiske reaktioner, da produktet ikke indeholder parabener;
  • oftalmogolisk testet, så produktet kan sagtens anvendes af folk med følsomme øjne såvel som kontaktlinsebrugere.

Innovativ opskrift

Pupa Vamp! Extreme er en enestående mascara. Dens cremede tekstur gør, at produktet er nemt at fordele på vipperne. Børstens innovative form gør, at vipperne med det samme får mere volumen. Applikatorbørsten udreder vipperne og gør, at produktet fordeles ligeligt, så vipperne ikke føles tunge. De sorte vipper opnås takket være de unikke børstehår, sorte pigmenter, og produktets gel fase som gør, at vipperne kommer til at se tykkere ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *