NANOIL Castor Oil – god til alt!

Castorolie er et alsidigt og multitaskende produkt, som er super nyttigt til pleje af hud, hår og negle. Millioner af forbrugere fra overalt i verden sætter pris på dens fordele. Det er ikke længere bare en kur mod mavepine længere. Hvordan vælger man den bedste til skønhedsformål? Vælg Nanoil Castor Oil?

Nanoil tilbyder castorolie af højeste kvalitet, da det udtrækkes gennem koldpresning og bærer Ecocert-mærket, der gives til de bedste naturlige produkter. Et topvalg blandt begge køn. Den indeholder 50 ml og en applikator for nemmere brug.

Økologisk castorolie

Økologisk, uraffineret, den bedste

Nanoil garanterer den højeste kvalitet. Olien indeholder alt det bedste i frøene fra castorplanten. Ricinolsyre udgør op til 90 procent af olien. Den er fyldt med omegasyrer, vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, der forbedrer vores gode udseende, fra top til tå.

Den udviser mange egenskaber, som gør den til et alsidigt og multifunktionelt skønhedsprodukt. Den stimulerer reparation af huden, forhindrer skader og hjælper med at få langt og tykt hår, vipper og bryn.

Takket være de antibakterielle og svampedræbende egenskaber, vil den hjælpe dig med at håndtere hudproblemer, såsom akne eller psoriasis. Du vil nyde et fint, glødende ansigt uden for tidlige tegn på aldring. Dette naturlige blødgørende middel vedligeholder et optimalt niveau af hydration, der forhindrer tab af fugt gennem epidermis.

Det formørker håret en anelse, samt nærer, styrker og vedligeholder hårets sundhed. Du kan bruge det på flere forskellige måder og spare en masse penge. En olie, der erstatter alle skønhedsprodukter? Det er nu muligt.

Hvordan bruger man Nanoil Castor Oil?

Brug den som du vil! Den er den bedste til pleje af ansigtet, kroppen, øjenbryn, øjenvipper, negle og hår. Fortsæt med at læse for at få eksempler.

#1 Håroliebehandling

Nanoil castorolie Håroliebehandling

Gnid det jævnligt ind i håret. Husk at lade det sidde i cirka 30 minutter og vask herefter håret med en mild shampoo. Du kan også bruge det i hovedbunden for at stimulere hårsækkene og få håret til at vokse sig stærkere og mere modstandsdygtigt. Efter et par uger med denne behandling vil dit hår vokse langt hurtigere. Nanoil Castor Oil er også en gennemført serum til hårspidser, som vil forhindre dem i at spalte.

#2 Naturlig øjenbryns- og øjenvippeseurm

Nanoil castorolie Naturlig øjenbryns- og øjenvippeseurm

Med denne olie kan du styrke dine bryn og vipper. Den formørker dem en anelse, styrker og tilføjer modstandskraft. Du kan nyde ekstremt lange, tykke, tydelige og stærke bryn og vipper – de vil have fantastisk volumen og naturlig glans, samt stoppe med at falde ud i for store mængder.

#3 Naturlig neglebalsam

Nanoil castorolie Naturlig neglebalsam

Opvarm olien og læg dine negle og hænder i blød i flere minutter for fuld reparation og styrke af neglene. Dine negle vil stoppe med at spalte eller knække, og hænderne vil være bløde, nærede og fugtede.

#4 Pleje til ansigtet

Nanoil castorolie Pleje til ansigtet

Olierens vil fjerne akne og andre urenheder. Bland castorolie – basisolien – med en anden olie eller vand, og vask ansgitet, indtil det er helt rent. Du vil rense huden for snavs, støv, overskydende talg, osv. Castorolie vil regulere talgkirtlernes funktion og gøre porerne mindre synlige.

#5 DIY skønhedsprodukter

Nanoil castorolie DIY skønhedsprodukter

Du kan blande castorolie med en anden olie eller ingrediens for at skabe unikke hjemmeprodukter. Bland dem som du ønsker for at få de bedste vitaminfyldte blandinger, der er fyldt med essentielle fedtsyrer. Det er smart at blande flere olier, da de komplimenterer hinanden, så du får de bedste skønhedsfordele.

Du kan selv vælge metoden til brug af Nanoil Castor Oil. Producenten tilbyder 50 mililiter ren olie i en luksusflaske. Det vil hjælpe dig med at opnå drømmen om jævn hud, stærkt hår og sunde negle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *