Perfekt valg til dit hår: Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo

Det er svært at booste glansen i glansløst hår. Der er masser af shampooer der renser håret, men efterlader det glansløst og kedeligt på samme tid. Farvning og stylingprodukter har en dårlig effekt på hårets tilstand og får det til at se kedeligt og svagt ud. Hvordan finder man den bedste shampoo til træt og slapt hår? Vi kender et produkt der er rigtigt for dig. Har du hørt om den silkebaserede micellar shampoo fra Nanoil? Se hvordan det ændrer håret og hvorfor det er toprangeret?

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo: beskrivelse og ingredienser

Liquid silk micellar shampoo fra Nanoil er blød og let. Du kan nemt påføre det på håret, det skummer godt og tynger ikke håret ned. Det er micellar, så det renser effektivt håret for olie, støv, snavs og produktrester. Micellar produkter er beregnet til at rense og behandle huden og håret mildt på samme tid. Det er derfor, at Nanoil Shampoo holder hovedbundens pH balanceret og virker som en god rensende agent. Hvad består formlen af?

  • Flydende silke – den letteste form for silke som trænger ind i håret. Intet nærer håret lige så effektivt som silke. Det forøger glansen, udglatter og får håret til at se bedre ud.
  • Hydrolyserede hvedeproteiner – de fikser mindre skader, booster glans og gør håret stærkere, samt reducerer hårtab.
  • Castorolie – det beskytter mod skader, styrker og hydrerer.

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo: Effekter

Flydende silke er en af de mest populære ingredienser der fremmer håret. Det anbefales af hårstylister, da det perfekt kan pleje, udglatte og tilføje glans. Derudover er håret super glat og nemt at style. Nanoil Liquid Silk Shampoo er det første skridt mod en perfekt frisure. Den bedste ingrediens du kan bruge til at forbedre dit hår.

Micellar shampoo fra Nanoil fjerner grundigt kosmetikrester, olie og snavs, og nærer hovedbunden og håret på samme tid. Håret er blødt og glansfuldt. Efter bare en gangs brug, er håret nemmere at børste og style, og bliver ikke filtret.

Da micellar shampoo renser håret godt, trænger silken dybere ind. Du får derfor god, nærende pleje når du bruger shampoo. Effekten? Rent, næret, blødt og modstandsdygtigt hår, samt en sund hovedbund.

Nanoil Micellar Shampoo. Hvordan bruger man det?

Ligesom andre shampooer. Fordel det i fugtigt hår og vask håret mens du forsigtigt masserer hovedbunden. Nanoil Micellar Shampoo skummer perfekt og vaskes nemt ud af håret.

Nanoil shampoo til skinnende hår med flydende silke

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo: anmeldelser

Der er masser af positive anmeldelser af effekterne fra den silkebaserede micellar shampoo. Nanoil tilbyder produkter der kan give dig en salonbehandling derhjemme. Shampooen får så gode anmeldelser fordi at den passer til enhver hårtype, holder i lang tid, og tynger ikke håret ned. Håret holdes blødt, friskt og fint.

Nanoil. Du kan få endnu mere ud af det!

Silke har gode fordele, så det er smart at komplimentere shampooen med en intens hårmaske og en let leave-in balsam der er rig på flydende silke. Se de gode Nanoil produkter her www.nanoil.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *