Lashcode Mascara – Afslør Indbegrebet af Din Feminitet

Det første make-up produkt der afdækker den ægte skønhed ved det feminine look. Lashcode mascara virker på to måder – definerer øjenvipperne med en intenst pigmenteret formel og forskønner indefra, takket være det fulde sæt af plejende ingredienser.

Kamuflering af skønhedsfejl er ikke det primære mål for make-up. Skønhedsprodukter bør sigte mod at definere og fremhæve skønheden der bor i alle kvinder.

Overrask med det Spektakulære Look

Dette var målet som skaberne af Lashcode havde i tankerne. Den plejende mascara matcher behovene hos alle kvinder – dem der ønsker en naturlig definition af øjet og dem der foretrækker stærkere make-up. Lashcode gør ikke bare vipperne tykkere og længere, men leverer volumen, bøjning og en smuk form, plejer vippernes sundhed. Ingen dryssen, udtværing eller klumper.

Lashcode er lig med maksimal holdbarhed og præcis definition. Smukke definerede vipper, er effekterne påvirket af to elementer:

 • bekvem og aerodynamisk spiralstav af silikone
 • fløjlsagtig, intenst pigmenteret sort formel

Lashcode mascara ser flot ud takket være en mat tube. Den lader dig føle luksussen på egne vipper. Synkronien af en fløjlsblød, perfekt dækkende formel og den præcise, ekstrem fleksible stav der garanteret den fejlfrie make-up. Den intense sorte farve definerer dybden af dit look. Mascaraen forlænger hver øjenvippe og gør den tykkere. Børsten friserer vipperne til en naturlig og forbedret effekt. Børsterne i den spiralformede stav har forskellige længder, hvilket lader dig nå de sværeste steder og dække de korteste vipper for en fuld øjenmake-up.

Afdæk Ægte Skønhed

Essensen af en kvindes skønhed er gemt i hendes øjne – naturlige, definerede og sexede. Et strøg med staven, efterlader dine øjenvipper voluminøse og perfekte. Dog er Lashcode ikke en almindelig mascara. Den virker indefra, fremhæver skønheden af øjenvipperne. Det er muligt takket være vippernes sorption (evnen til at absorbere ingredienser, ligesom håret).

Mascaraen består af et sæt af plejende ingredienser; hver af dem støtter øjenvipperne på en anderledes måde for effekten af et fantastisk og friskt look – selv efter make-uppen fjernes:

 • Sojaskud Ekstrakt – stimulerer vippernes vækst,
 • Hvedeskud Ekstrakt – reparerer og tilføjer elasticitet,
 • Baicalin – sløver øjenvippernes aldring,
 • Panthenol – øger glansen og jævnheden, forstærker beskyttelsen,
 • Vitamin E – virker som en antioxidant,
 • Arginin – fugter i dybden og forhindrer hår i at falde ud.

Lashcode er den eneste mascara der virker på to måder for maksimal perfektion i øjenmake-up. Du kan bruge den hver dag uden at bekymre dig om svækkelsen af øjenvipperne; den fløjlsbløde formel nærer dem hele tiden når du har den på. Mascaraen sikrer en omgående form og farvedefinition, såvel som en langvarig virkning, fremhævelse af vippernes naturlige skønhed.

20 kommentarer “Lashcode Mascara – Afslør Indbegrebet af Din Feminitet”

 1. Sofia

  Mascara der plejer vipperne er alletiders gode ide

  Svar
 2. kaffe_tak

  Jeg kan personligt anbefale denne mascara, smukke lange og tykke vipper, og den vil holde i lang tid.

  Svar
 3. Laila

  Jeg har haft flere mascaraer, der også gav mig vildt flotte vipper, men ingen af dem holdt hele dagen, og det var altid et mareridt, når makeuppen skulle fjernes

  Svar
  • Linette

   Det er det samme med mig, jeg havde min yndlingsmascara, der gjorde mine øjenvipper lange, men det var simpelthen så træls, når den skulle fjernes.

   Svar
 4. Minne

  I årevis har jeg brugt min favoritmascara fra lancome, og sommetider prøver jeg en ny, men jeg vender altid tilbage til min gode gamle mascara. Jeg kan se, at lashcode har gode anmeldelser, så nu vil jeg gerne prøve den, selv om jeg tvivler på, den er bedre end min

  Svar
 5. Sigrid

  det er en åbenbaring i min verden. Så let at bruge uden klumper, klatter og sværten, men gør vipperne fantastisk flotte og adskiller dem. Man skal ikke bekymre sig om at få vaskebjørneøjne, mascaraen holder længe og sværter ikke.

  Svar
 6. Anja

  Det er længe siden jeg har været så tilfreds med en mascare. Den kan jeg godt anbefale.

  Svar
  • Ina

   Jet kan jeg også! Mine vipper er mellemlange, men de er tynde, så jeg vælger altid en mascara, der gør dem tykkere. Jeg købte den her da jeg så min venindes vipper, og nu elsker jeg den måde mine vipper ser ud. De er tykke og flot adskilt. Jeg ville aldrig have troet, at jeg havde så mange øjenvipper :D Der skulle kun et lag til for at give denne fantastiske effekt, og selv om den holder hele dagen, er den nem at fjerne. Jeg vil holde mig til den.

   Svar
 7. Janni

  Wauw, sikke en lækker ny mascara!

  Svar
 8. Hjørdis

  Nå, ja, men dyr

  Svar
 9. Erna

  Den er pengene værd. Jeg har haft nogle, der var meget dyrere og som endte med at skuffe mig, og den her er perfekt. Jeg kan helt ærligt godt anbefale den

  Svar
 10. alle_tiders

  sikke en flot flaske

  Svar
 11. Iris

  I øjeblikket kender jeg ikke til en bedre mascara.

  Svar
  • Kamilla

   I dette prisleje synes jeg de allesammen er ens…

   Svar
 12. Bodil

  god mascara lige meget hvor mange lag er øjenvipperne stadig elastiske og buede

  Svar
  • Agate

   nemlig :D det er første gang, jeg har set øjenvipper, der er så bløde, når man bruger mascara. 2 lag er nok for mig. Jeg vil ikke gå i detaljer, fordi det siger bare sig selv :D

   Svar
 13. Jessica

  Hvis jeg ikke kommer til at prøve den dør jeg simpelthen :)

  Svar
 14. frk solskin

  Alle de plejende stoffer ser lovende ud

  Svar
 15. Engel

  Jeg har lige bestilt og jeg glæder mig til at prøve mascaraen :)

  Svar
 16. Veronika

  super mascara, med vipper som dem her bliver øjnene så smukke ?

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *