Den mest effektive måde at bruge Nanoil Retinol Face Serum på

Det står efterhånden klart, at flere og flere mennesker er klar over fordelene ved retinol i hudpleje og dermed er villige til at bruge disse produkter i deres skønhedsrutine. Denne potente anti-age ingrediens anbefales ikke blot af dermatologer, men også af eksperter i skønhedsindustrien. Dette er ikke overraskende, for retinol ved, hvordan man bekæmper aldring. Når du er færdig med at læse denne artikel, vil du have lært alt du skal vide om retinol. Vi vil også give dig en kort guide til at bruge en af de bedste foryngende hudplejeprodukter, som er Nanoil Retinol Face Serum.

Hvad er retinol helt præcist?

Retinol er ganske enkelt vitamin A. Det blev opdaget i 30’erne i det 20. århundrede, men er blevet brugt vidt omkring i kosmetologi i 80’erne. Egenskaberne og fordelene ved vitamin A i hudpleje er videnskabeligt beviste, og selv dermatologer ordinerer retinolprodukter til forskellige hudproblemer.

Vitamin A, der bruges i Retinol Face Serum Nanoil, er en ægte multitasker og omfanget af effekterne inkluderer:

 • reduktion af pigmentpletter
 • raffinering af hudens tekstur
 • fjerne rynker
 • fjerne akne
 • forbedring af smidigheden
 • mild eksfolierende effekt og fornyelse af huden

bedste retinol ansigtsserum Nanoil

Hvornår er det bedst at række ud efter retinolserummet fra Nanoil?

Alle der er over 25 år anbefales at introducere retinolserum til deres hudplejerutine. Det er naturligt, at med alderen tænker vi ikke så meget over rynkerne. Det er en skam, for det er her at huden langsomt bliver mindre smidig. Kollagen og elastinniveauerne falder alngsomt, hvilket fører til fine linjer og kedelig teint. Da det er nemmere at forhindre end at kurere, er det bedre at begynde at bruge retinol før de første tegn på aldring udvikler sig i ansigtet.

Retinol ansigtsserum: Påføring om morgenen eller aftenen?

Hudplejeprodukter med retinol er beregnet til brug om aftenen, da huden udfører sine selvfornyende processer om natten. Dermed virker alle næringsstoffer bedre og trængere dybere ind, når de påføres ved sengetid. Man skal også vide, at påføring af hudplejeprodukter med retinol kan øge risikoen for soloverfølsomhed i huden, men dette behøver ikke nødvendigvis at ske. Retinol er altid forbundet med daglig brug af solfilter, så sørg altid for, at du beskytter din hud med en SPF før du tager hjemmefra.

Hvordan bruger man Nanoil Retinol Face Serum?

Fjern først make-up, rens din hud, og påfør en ansigtstoner. Nu kan du række ud efter Nanoils produkt. Put to eller tre dråber af serummet på ansigtet og brug fingerspidserne til at fordele det jævnt. Det er meget vigtigt at følge op med en fugtcreme eller natcreme, når serummet er trængt helt ind i huden (eller efter 20-30 minutter). Sidst men ikke mindst, når du er i gang med en retinolbehandling, så skal du sørge for at påføre SPF om morgenen. Du kan bruge en creme med SPF 30 eller højere.

Hvor ofte skal man påføre Nanoil retinol face serum?

Hvis du aldrig har brugt et retinolprodukt før, så påfør det til ansigtet og vent i 7 dage før næste påføring. Det er vigtigt at give din hud til at vænne sig til retinol. Efter en uge kan du øge hyppigheden til 2 gange om ugen. Hvis du ikke bemærker nogen dårlige reaktioner, så kan du bruge retinolserummet 3 gange om ugen. Dermatologer anbefaler at bruge retinol hudplejeprodukter maksimalt 3 gange om ugen i intervaller på to dage.

Hvornår kan det være en dårlig idé at bruge retinolserum?

Selvom de moderne versioner af retinol er sikre, så er der stadig risiko for hudirritation. Det er derfor bedre at afholde sig fra at bruge hudplejeprodukter med retinol når:

 • du er gravid
 • du er ammende
 • huden er irriteret
 • huden udsættes for BHA/AHA behandlinger
 • du planlægger at bruge et par dage et solfyldt sted

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *