Nyhed fra Nanoil: Anti-Redness Face Serum

Uanset tilstanden af vores hud, så giver ansigtsserum masser af fordele. Visse hudtyper får flere end andre. Rosacea-plaget hud er et fint eksempel. De indre lag skal styrkes, så huden kan se sund og glødende ud. I dag kommer vi derfor med et nyt produkt fra et betroet mærke: Nanoil Anti-Redness Face Serum.

Hvis huden er sårbar overfor karsprængninger og rødme, har den brug for skræddersyede produkter. Denne type hud er meget delikat og krævende i den daglige pleje. En god ansigtsserum er vigtig, da den kan komme igennem de øvre lag af huden og indeholder flere nyttige ingredienser end en fugtcreme eller ansigtscreme.

Nanoil & EKSPERTERNE bag serummet

Dette brand tilbyder 6 forskellige serummer, der er matchet til forskellige hudtyper og problemer. Hver af dem får masser af positive anmeldelser fra glade brugere, men også fra kosmetologer. Det er derfor vi tror, at denne nyhed til rødmeplaget hud ikke kan fejle. Det er en vinder!

serum mod rødme i ansigtet Nanoil

Nanoil & FORMLEN der faktisk virker

Gode nyheder: Formlen er fri for alkoholer, duftstoffer og andre irriterende tilsætningsstoffer. Den er ikke baseret på olier men vand, som er bedre for hud med karsprængninger. Dette serum er primært lavet af fire naturlige ekstrakter fra:

  • lind
  • cypress
  • buckeye
  • Boerhavia Diffusa

Sammen udfører de mirakler, fugter og nærer huden. Den vigtigste effekte er selvfølgelig, at få huden til at forsegle indeni og styrke svage kapillærer, der giver os et ansigt fri for rødme og edderkoppelignende blodårer.

Du vil elske TESKSTUREN på dette serum

Nanoil har en let tekstur og er et flydende serum, så du kan hurtigt fordele det over hele ansigtet. Endnu en fordel: Det er vægtløst, så du føler ikke at du “bærer” noget produkt overhovedet. Det har næsten heller ingen duft.

Hvordan bruger man anti-rødme serummet fra Nanoil?

Det er fint både om morgenen og om aftenen. Du skal bare huske på at bruge det på et rent ansigt. Hvis du bruger en toner før serummet, så vil de aktive ingredienser absorberes bedre, og når du færdiggør rutinen med ansigtscreme, kan du være sikker på, at hverken vand eller næringsstoffer vil undslippe gennem epidermis.

Hvordan påfører man helt præcist dette serum?

Flasken kommer med en pipetter, så du kan påføre det direkte til ansigtet. Bare lade være med at røre huden med pipetten, så du afholder bakterier fra at komme ind i flasken. Masser herefter huden med dine fingre. Glem ikke huden på halsen og brystet. Den har også brug for næringsstoffer.

Nanoil & en PRIS der vil overraske dig

Nanoil har allerede bevist, at professionelle produkter ikke behøver at koste en formue. Anti-rødme serummet gør det samme. Det kommer i en stor flaske, har fantastiske ingredienser, giver gode effekter og koster ikke en masse. Skynd dig at få fat i serummet på www.nanoil.dk før det er udsolgt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *