Du vil blive overrasket over, hvad øjenserum er i stand til at gøre!

Alle kender til øjencremer, men har du hørt om øjenserum? Det kan udføre hudplejemirakler og anbefales desuden af kosmetologer. Hvad angår resultaterne, så er serum omkring ti gange bedre end en creme! Hvad er det, der gør øjenserum så ekstraordinært? Det og hvordan det vil hjælpe dig med at pleje huden under øjnene, kan du få svar på ved at læse videre.

Hvad er øjenserum?

Øjenserum er et let, hurtigtabsorberende produkt, der plejer – eller for at være mere præcis – reparerer og korrigerer den sarte hud under øjnene. Øjenserum ligner til forveksling ansigtsserum. Den største forskel er nok den type beholder, som de fleste øjenserum har: såkaldte penne, der rummer luftig, plejende gel, flydende eller gel-lignende creme med perfekt absorption.

Hvad gør øjenserum?

Øjenserum virker intensivt takket være en høj koncentration af næringsstoffer, altså præcis ligesom ansigtsserum gør. Begge produkter er lavet til kraftigt at forstærke de dybe hudlag. Øjenserum lader til at være et must, da huden under øjnene er ekstremt skrøbelig. Serum er kraftfuldt nok til at reparere skader og genopbygge kollagen i hudceller, eftersom det trænger dybere ned end øjencremer.

Serum vs creme

Nu tænker du nok “er min øjencreme er så ubrugelig?” Selvfølgelig er den ikke det. Serum virker kun i dermis, mens creme behandler epidermis og beskytter huden mod skader og UV-stråling. Derfor er de begge essentielle og passer perfekt i kombination: Brug først serum på ren hud og fortsæt derefter med en creme.

Hvordan vælger man det bedste øjenserum?

Er du på udkig efter det bedste øjenserum, så husk, at det vigtigste er sammensætningen: Masser af naturlige stoffer og aktive ingredienser giver langt lavere risiko for irritation og mange flere fordele for din hud. Det bedste serum skal absorberes hurtigt, men det må ikke overbelaste huden, efterlade en klistret belægning eller indeholde poretilstoppende stoffer. Antioxidanter er velkomne.

Hvad bør indeholdet være i det bedste øjenserum?

Når det kommer til ingredienserne så lad dig ikke nøjes med mindre. Aktive stoffer udgør nøgleelementet i dit serum. Så kig efter hyaluronsyre, koffein, peptider, arginin, essentielle vitaminer (A, E) og fedtsyrer. Agurk- og øjentrøsteekstrakter er ligeledes brugbare.

Når du endelig har fundet det bedste øjenserum – hvad får du så?

  • Effektiv reparering af sart øjenhud.
  • Langsommere ældningsproces.
  • Glat, fyldig hud.
  • Perfekt hydrering i dermis.
  • Ingen hævelser.
  • Udhvilede øjne.
  • Mindre fremtrædende fine linjer og rynker.
  • Elasticitetsboost.

Hemmeligheden bag en fejlfri hud omkring øjnene er et kvalitetsserum. Vælg det derfor med omhu og brug det regelmæssigt for at bremse forekomsten af ​​linjer og i stedet nyde et ungdommeligt look længst muligt.