Ultimate Moisture Hydrating Cream fra YASUMI

Denne fugtende, ernærende, og regenererende ansigtscreme fra Yasumi er dedikeret til skønhedssaloner og spas, men nu til dags kan produktet sagtens købes til personlig brug. Hvordan virker Ultimate Moisture Hydrating Cream? Er produktet værd at investere i?

Ultimate Moisture Hydrating Cream

Denne intensive fugtighedscreme fra Yasumi er et produkt til hverdagspleje, som fugtgiver, regenererer, og remineraliserer huden. Ultimate Moisture Hydrating Cream beskytter følsomme hudceller mod skadelige eksterne faktorer. Dette er muligt takket være det aktive ingredienskompleks i produktet, samt dets mange vitaminer og mineraler. Efter få dages brug kan Ultimate Moisture Hydrating Cream genoprette et tilstrækkeligt fugtighedsniveau i huden. Derudover kan produktet bruges som en makeupbase.

Kompleks ansigtspleje

Denne intensive fugtighedscreme fra Yasumi påvirker forskellige hudtyper på forskellige måder, men tager især aldringstegn i tør hud i betragtning.

  1. Optimal fugtighed og ernæring.
  2. Beskyttelse mod vandtab.
  3. Udglatning af ansigtshuden.
  4. Sekundær brugsmulighed som makeupbase.

Aktive ingredienser sikrer optimal hudpleje

Denne fugtgivende ansigtscreme fra Yasumi er baseret på marinekollagen og chitosan, som sikrer ordentlig fugtning af huden. Derudover hjælper disse ingredienser også med at modvirke vandtab i cellerne. Ved at restaurere hudens naturlige fugtighedsniveau forbedrer Ultimate Moisture Hydrating Cream regenereringen af huden. Produktet indeholder E-vitamin i form af tocopherol fra naturlige grøntsagsolier. Denne vitamin agerer som en stærk antioxidant og hjælper både med at styrke huden og hindre aldringsprocessen. Derudover fugtgives huden også af sodium PCA, hvilket er et naturligt, fugtgivende element i huden.

Yasumi Ultimate Moisture Hydrating Cream indeholder havalger som er ansvarlige for mineralisering af huden. Disse havalger er rige på på mineraler såsom magnesium, calcium, jod, og zink og formår dermed at levere ernærende ingredienser til hudens overflade. Derudover er Yasumi ansigtscreme beriget med spireolie af hvede, hvilket er en god kilde for mættede fedtsyrer. Denne ingrediens ernærer, fugtgiver, og smiddiggør huden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *