Nyeste makeuptrends i foråret/sommeren 2016

Der kommer nye trends hvert år, ikke mindst indenfor makeupverden. Nogle trends får et stort comeback, men mange ses aldrig igen. Vi har naturligvis et par trendsvarianter som er der hele året rundt, men der er alligevel også nogle overraskelser. Hvad byder stylister og makeupartister på i foråret/sommeren 2016?

Blå malerstråg

Det er uden tvivl en af de modeste, mest kunstneriske trends på årstiden, introduceret af Chanel. Øjnene males i pastelfarver. Man anvender især blå rundt om øjnene for at få det til at se ud som om man har briller på. Øjenvipper markeres og konturering foretages uden highlighter.

Blød himmelblå

Himmelblå makeup er introduceret af Jonathan Saunders og Monique Lhuillier. Look er blødere. Der anvendes pastel og himmelblå makeup rundt om øjnene eller blot på øjenlågene.

Pastelgul

Den tredje, modige trend kommer fra det amerikanske kosmetikmærke MAC. Her er der tale om intense farver som anvendes på hele øjenlåget. Der er fokus på pastelgul, orange, lime, osv.

Klassiske, røde læber

Denne klassiker vil altid være på måde. Rød og vinrød er her for at blive, så med røde læber og subtil øjenmakeup kan du atter en gang være sommerens dronning.

Retro øjenvipper

I foråret/sommeren 2016 kan man forvente, at retro gør et comeback – især highlightede øjenvipper. Louis Vuitton har introduceret os for denne trend ved at præsentere falske, tykke, og overdrevet lange øjenvipper i deres seneste shows. Jo mere interessant det er, jo bedre.

Rockstjerne makeup

Foråret 2016 handler ikke kun om pasteller; det handler også om det fremhævede øje. Metallisk makeup (øjenskygger i nuancer af grå), intense farver, og sort eyeliner er altid et hit. Kombinér dette med en lys foundation for at opnå et blegt ansigt, som virkelig får din øjne til at skille sig ud.

Naturligt look

Den sidste trend er fra Chloe og Guccis catwalks. Indenfor de seneste år er det makeupfrie makeuplook blevet meget populært. Hvis du ikke er modig nok til at prøve dig frem med de vildere looks kan du fint holde dig til pastelbeige og bløde brune farver. Highlight dine øjne på en subtil måde og dine kindben på en naturlig måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *