Mine naturlige kropspleje tips

Som nogen med stædig, tør og kløende hud kan jeg godt lide at beskytte min hud mod skadelige virkninger af det miljø, jeg bor i. Jeg mener, at med sunde vaner er det muligt at skabe et balanceret miljø på hudoverfladen. Derfor har jeg udviklet nogle naturlige tips, der kan hjælpe min hud til at være mere glat, sund og smidig.

Det første tip jeg vil dele med jer er at undgå for meget fødevarer rige på fedtstoffer og sukker. Disse fødevarer kan irritere dig hud og resultere i betændede områder. For at begrænse mængden af ​​fødevareagtige produkter, jeg spiser, spiser jeg rigeligt med friske og lette grøntsager såsom salat, squash og broccoli. Disse fødevarer er rig på antioxidanter, vitaminer og mineralske salte.

Mit andet tip er at drikke masser af vand. Vand hjælper med at hydrere huden og eliminere toksiner fra kroppen. Det er tilrådeligt at drikke omkring 8-10 glas vand om dagen. Dette tilsigter ikke kun min hud men min generelle sundhed.

Et tredje tip er at bruge et naturligt sæbebaserede produkt. Køb en sæbebaserede produkter, der er beriget med naturligt fugtighedsbevarende ingredienser som aloe vera og honning. Erfaringer viser, at disse ingredienser kan bidrage til at øge hudens smidighed og bekæmpe uønskede tegn på aldring.

Yderligere anbefaling er at bruge en naturlig læbepomade. Læbepomade er en lille læbescrubber, der fjerner døde hudceller og holder læberne hydrerede. Når du køber en læbepomade, skal du kigge efter produkter, der er beriget med naturlige ingredienser for bedre resultater.

En anden god tip er at beskytte min hud mod solens stråler. Solar stråler er hovedsagen til skade opbygge og ældning. For at beskytte min hud mod skaderne ved direkte sollys, bruger jeg en højfaktor solcreme. Jeg sørger også for at høre iltforsyningsløsninger ved at bruge brune hætter og paraplyer til at opretholde en konstant skygge omkring min hud.

Et sjette tip er specifikt til kvinder – og det er at kende dit hudplejelayout. Min daglige rutine er indrettet omkring morgen og aften hudplejerutine, som omfatter følgende: Påføring af en toner, efterfulgt af en let fugtgivende, anvende af en ansigtsmasker og fyldning af nogle øjencreme. Stadierne i min hudplejeproces sigter til at bekæmpe stress, bekæmpe udslæt, hydrere huden og lette gener som akne.

Endelig har jeg omfavnet teknikker som ansigtsmassage og yoga for at afslappende og soothingy mund. Ansigtsmassage er et fantastisk redskab til at reducere ældning og hudproblemer. Det hjælper med at øge cirkulationen inden i huden, hvilket resulterer i en sundere og yngre udseende. Samtidig lindrer ansigtsmassage ømhed, kramper og lette stress og angst. Når det kommer til yoga, hjælper det med afslapning muskler i ansigtet, der bidrager til en yngre og sundere udseende.

Disse naturlige kropspleje tips omfatter sundhed af min hud og sund livsstil. Mit mål er at holde min hud hydreret, let, blød og smidig. Disse tips har hjulpet mig med at få glødende og sund hud. Husk på, at dette kun er generelle retningslinjer, nogle anbefalinger kan variere afhængigt af din hudtype og personlige præferencer.