Maybelline Great Lash Mascara

Maybelline Great Lash er en af de mascaraer enhver pige bør have i sin makeuptaske fordi den lever op til selv de mest krævende kvinders krav. Denne mascara kan gøre ethvert look endnu smukkere.

Maybelline Great Lash skaber fantastiske resultater. Udover at gøre vipperne mørkere gør den dem også længere, tykkere, og mere krøllede. Dine øjne ser større og mere mystiske ud under lange, sorte øjenvipper. Derudover holder mascaraen længe. Først efter 10 timer vil du bemærke, at mascaraen udtværes og efterlader sorte prikker under øjnene. Dette bemærkes især på fedtet og kombineret hud. For det tredje tørrer Maybelline Great Lash mascara ligeså snart man har taget det på, så man med det samme kan tilføje flere lag. På denne måde får man tykkere vippere så man ser smukkere ud. For det fjerde irriterer produktet hverken øjnene eller huden, så det kan sagtens bruges af folk med sensitive øjne og hud som har tendens til at udvikle allergiske reaktioner. For det femte indeholder produktet ikke parfume. Sidst, men ikke mindst, er det nemt at fjerne mascaraen med normal makeupfjerner.

Maybelline Great Lash har dog sine fejl. Hvis man ikke er vant til at bruge mascara vil man uden tvivl bøvle med dette produkt, da det kan få vipperne til at klumpe sig sammen. Hvis dette sker anbefales det, at man bruger en ren mascarabørste til at børste vipperne igennem. Derudover er den tilhørende børste meget lille, hvilket gør det endnu sværere at lægge makeup ordentligt. Børsten bruger for meget af produktet og gør det svært at ramme de mindste vipper.

Maybelline Great Lash sælges i pink emballage og fås i seks forskellige farver: mørkeblå, brun, grøn, pink, violet, og smaragd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *