L’Oreal Nutri-Gold: Oliebehandling til ansigtet

Oliebehandling fra L’Oreal Paris er et af mærkets nyere produkter. Nutri-Gold ansigtsolie er udviklet til at ernære huden og restaurere dens friskhed. Med disse otte regenererende olier kan du give din hud den ernæring den har brug for, for at se fantastisk ud.

Regenerativt oliekompleks

Den nyeste ansigtsolie fra L’Oreal er et ernærende produkt som kombinerer de bedste, mest innovative områder indenfor hudpleje med naturlige ingredienser som ernærer og fugtgiver huden. Oliebehandlingen kombinerer8 naturlige, regenererende oliersom hjælper med at sikre, at huden forholder sig sund og ungdommelig.

Hvilke olier indgår i L’Oreal Nutri-Gold oliebehandlingen?

  1. Roseolie – ernærer og udglatter
  2. Appelsinolie – revitaliserer
  3. Lavendelolie – byder på antioxidante egenskaber
  4. Storkenæbsolie – garanterer lindring af tør hud
  5. Jasminolie – lindrer og toner
  6. Merianolie – sikrer afslappende aromaterapi
  7. Rosmarinolie – byder på antioxidante egenskaber
  8. Passionsfrugtolie – ernærer og beskytter

Oliebehandlingen består af et kompleks af ingredienser. Disse ingredienser er udvalgt for at gøre behandlingen så ligetil som muligt. Der er flere forskellige måder at anvende olien på og produktet er udviklet til hverdagsbrug. Hvordan kan det passe?

Hudpleje til hverdagen

Denne oliebehandling fra L’Oreal Paris kan bruges om morgenen såvel som om aftenen (eller begge dele) for at sikre, at huden ernæres. Skønhedsbehandlingen kan udføres på flere forskellige måder, såsom ved at massere produktet ind i huden før brug af dagcreme eller som del af en aromaterapeutisk olie til ansigtsmassage.

Til særlige begivenheder

L’Oreal Paris ansigtsolie er også et fantastisk produkt til særlige begivenheder. Producenten sikrer, at oliebehandlingen kan udføres på hundredevis af forskellige måder så der er en teknik for alle. Nutri-Gold kan for eksempel blandes sammen med din yndlingscreme for at støtte hudpleje yderligere, som et ernæringsmiddel direkte på huden, som en highlighter, eller som en forbedret, ernærende rensemælk. Mulighederne er uendelige!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *