Hvilke fordele kan du regne med, når du bruger koreanske hudprodukter?

Koreansk hudpleje har været brugt længe. Der er ikke noget at sige til, at asiatiske skønheds- og hudprodukter er på toppen verden over. Find ud af, hvordan koreanske kvinder fjerner deres makeup og opdag de mest populære kosmetiske produkter, såsom koreansk eksfoliering, en fugtgivende sheet maske og regenererende ansigtscreme af snegleslim, såvel som deres positive virkninger.

Koreansk fjernelse af makeup

Koreansk hudpleje foregår i flere omgange. Dette gælder også selve fjernelsen af makeup. Koreanske kvinder bruger olier, rensemidler og skum til at fjerne deres makeup. En olie, fx rosenolie, er den første del af dette koreanske hudpleje ritual. Produktet er beregnet til at opløse makeup, mens et rensemiddel vasker den overskydende olie og makeup af. Skum bruges på den anden side til at massere ind i ansigtshuden (du skal undgå området omkring øjet). Under behandlingen renses hudens porer i dybden. Fordi huden føles stram efter behandlingen, skal du bruge en skintonic til at genoprette dens pH.

Efter fire ugers jævnlig koreansk fjernelse af makeup, vil du begynde at se resultater: porerne er mindre synlige og din teint bliver mere jævn. Hvad angår skum, vil det hurtigt og effektivt fjerne alle rester af makeup, og det er drøjt i brug.

Koreansk eksfoliering af huden – Fordele

Fjernelse af makeup følges som oftest op med fugtighedscreme. Men det gør man ikke i Asien. Koreanerne bruger først en mild scrub, der eksfolierer døde hudceller. Creme scrub med kiwiekstrakt kan anbefales. Du behøver ikke at gnide for at fjerne de døde hudceller – du kommer det bare på, idet du undgår øjnene, lader det sidde i omkring 15 minutter, masserer forsigtigt og skyller det af med vand. Som med så mange andre koreanske produkter til huden, virker koreanske eksfolierende blegende – det er måske årsagen til, at de har perfekt hud. Denne scrub indeholder AHA-syrer, der eksfolierer huden, mens C-vitamin forbedrer hudfarven.

Fugtgivende sheet maske – Fordele

Efter fjernelse af makeup og eksfoliering er det tiden at give huden ekstra næring. Brug en fugtende sheet maske til engangsbrug – den er lavet af bomuld og gennemblødt af næringsstoffer. Maskerne  bør bruges på dage, hvor der eksfolieres. Fugtgivende sheet masker føles dejlige: du tager dem ud af pakken og presser den mod ansigtet, idet du afstemmer hullerne til øjne og læber. Masken kan bruges, når du rejser, fordi den ikke fylder ret meget, og du behøver ikke at have den med hjem. Fugtgivende ansigtsmasker gør huden mere strålende. De skal afpasses efter din hudtype.

Regenererende ansigtscreme med snegleslim – Fordele

Når du er færdig med masken, er det alletiders ide at bruge en regenererende creme fyldt med snegleslim. Det er et alsidigt produkt, der løser mange problemer på samme tid: det lysner misfarvet hud, reducerer fine rynker, renser huden ved at fjerne urenheder, lindrer irritationer, fjerner bumser og hudorme, regulerer talg produktionen. Og det er også en fordel, at den er drøj og meget mild. Mildheden er et resultat af den høje koncentration af snegleslim – 92%. Fordi cremen har så stærke, regenererende egenskaber, skal du komme den på ved sengetid. Resultatet bliver, at huden er næret, blød og glat, og åbne porer, bumser og skønhedspletter reduceres.

Regenererende creme med snegleslim betragtes af koreanske kvinder som det første stadie i fugtning af huden, mens den også virker som grundlag for en nærende og fugtgivende creme. Dog er denne kosmetik så intens, at det ikke er nødvendigt med flere lag creme. I stedet giver det mere mening at anskaffe en speciel øjencreme.

Hvorfor bliver koreanske hudprodukter mere og mere populære?

Populariteten af asiatiske skønhedsprodukter kan forklares af den typiske beundring af koreanske kvinders lydefrie, glatte ansigter og jævne teint. Det er vigtigt at huske, at jævnlig hudpleje bør gå hånd i hånd med en sund livsstil – hvor man bruger mindre tid i solen, bruger høje UV-filtre og spiser en kost, der er rig på grøntsager, frugt og fisk.

Uundværlige koreanske hudpleje produkter

Hvad angår hudpleje, er det fint at følge koreanske kvinders eksemple. De ting, der er værd at ”låne”, omfatter:

  • dybtgående fjernelse af makeup ved hjælp af olier og gel;
  • jævnlig brug af eksfolierende midler;
  • brug af en creme med snegleslim før sengetid.

Efter en måneds brug af koreanske produkter får huden en jævn farve, og den bliver glat og fri for mindre bumser, åbne porer og skønhedspletter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *