Fem kosmetikprodukter du bør opbevare i køleskabet!

Kvinder opbevarer som regel deres sminke der hvor de bruger produkterne, såsom på badeværelset eller i kommoden. Vi glemmer ofte at tage temperatur i betragtning og opbevarer de mange produkter der hvor der er plads. Det kan dog være en fordel at huske på, at nogle produkter har bedst af at blive opbevaret i køleskabet.

Hvorfor?

Fugtighed og høje temperaturer kan forringe din sminkes indbyggede egenskaber, så hvis du gerne vil undgå, at dit produkt udløber for tidligt og mister sine bedste egenskaberbør du opbevare det i køleskabet når dette anbefales. Lave temperaturer begrænser iltningen af aktive ingredienser samt risikoen for, at produkterne harskner. Yderligere fordele ved at opbevare kosmetikprodukter i køleskabet er, at de kølige produkter kan hjælpe med at bekæmpe hævelser.

Hvilke kosmetikprodukter bør man opbevare i køleskabet?

1. Ansigtscreme med aktive ingredienser

Alle hudplejeprodukter med aktive ingredienser, såsom C-vitamin, retinol, peptider, og syrer, bør opbevares ved lave temperaturer så de ikke mister deres unikke egenskaber. Det er især vigtigt, at man opbevarer organiske cremer i køleskabet, da de ikke indeholder konserveringsmidler.

2. Ansigtsmasker

Man bør opbevare både hjemmelavede og færdiglavede ansigtsmasker i køleskabet, især hvis man har sensitiv hud. Nedkølede ansigtsmasker hjælper med at lindre hudirritaitoner og rødhed.

3. Øjencreme

Ved at opbevare øjencreme ved lave temperaturer skaber man en slags koldt omslag som hjælper med at lindre irritationer og hævelser. De lave temperaturer forbedrer enhver øjencremes egenskaber, især hvis denne indeholder mange naturlige ingredienser.

4. Neglelak

Mange tror, at lave temperaturer får neglelak til at størkne. Mange tror dog på, at kulden forlænger produktets holdbarhed og dermed gør det nemmere at fordele på neglene.

5. Termisk vand/spray

Ved at opbevare ansigtsspray eller termisk vand i køleskabet giver du dig selv adgang til det ultimative, forfriskende sommerprodukt. Nedkølet spray er perfekt til de varme sommerdage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *