Er du klar til en frisure der er værd at reklamere med? Ræk ud efter Nanoil Hair Volume Enhancer

Ønsker du af hele dit hjerte at skabe voluminøse styles, og vil dit hår af en eller anden uvis grund absolut ikke samarbejde, tror vi, at vi har noget, der kan interessere dig. Det er et rodboostende og hårvolumiserende produkt – nærmere bestemt en hårstylingspray – der skaber langtidsholdbare resultater. Dette produkt har modtaget positive anmeldelser fra brugerne og bruges endda i frisørsaloner. Og oven i købet koster det ikke en bondegård, men giver dig alligevel mulighed for at skabe million-dollar-looket derhjemme. Er du nysgerrig efter at finde ud af hvilket produkt det er? Det er det nyeste produkt lanceret af Nanoil – Hair Volume Enhancer.

Hvad er Nanoil Hair Volume Enhancer?

Kort fortalt er dette lette produkt designet til at gøre hårstyling nemmere for alle. Det kan bruges i stedet for mousse, gel, hårspray og andre gammeldags hårstylingprodukter, der alle desværre har den store ulempe: De udtørrer håret og efterlader det porøst og spaltet. For at undgå dette negative resultat, som almindelige stylingprodukter er berygtede for, kan du erstatte dem alle med kun ét produkt. Ræk ud efter Nanoil Hair Volume Enhancer, spray det over hele din manke og gå i gang med at sætte håret, præcis som du ønsker det skal se ud. Du kan bruge Nanoil stylingspray til tørt hår, men vi foreslår, at du anvender produktet i fugtigt hår – for på denne måde er hårstrå mere modtagelige for styling og absorberer flere næringsstoffer. Det bedste er, at Nanoil Hair Volume Enhancer giver øjeblikkelige resultater, løfter rødderne og efterlader dig med luftige, fyldigere frisurer, der ikke skal have touch-ups resten af dagen.

Nanoil Hair Volume Enhancer mening

Nanoil Hair Volume Enhancer: En magisk mikstur lavet af næringsstoffer

Vidste du, at udover de rod-boostende og hårvolumiserende ingredienser, indeholder Nanoil spray også næringsstoffer og stoffer, der beskytter håret mod skader? Takket være de værdifulde bestanddele som panthenol forbedrer sprayen hårets udseende straks efter påføring. Hvad er det helt præcist dette produkt gør? Lad os tjekke ingredienslisten for at se, hvilken egenskab hver ingrediens bidrager med.

  • HVEDEPROTEINER: gør håret stærkere og reparerer håret | gør håret lettere at rede ud | bekæmper krus og statisk elektricitet
  • KERATIN: genopretter håret efter skader | tilføjer mere fylde til håret | løfter hårrødderne | fremmer et bedreudseende hår
  • PANTHENOL: tæmmer strithår | tilføjer glans | låser vand inde i håret | beskytter mod skader
  • E-VITAMIN: beskytter farven | øger elasticiteten | gør håret stærkere
  • VITAMIN B3: stimulerer kollagensyntesen | bekæmper oxidativ stress | fugter selv ekstremt tørt hår
Nanoil Volume Spray hårvolumiserende produkt

Sådan får du mest muligt ud af Nanoil Hair Volume Enhancer

Der er virkelig få ting, der er ligeså nemme at bruge som Nanoil volume booster. Hver af påføringsmetoderne er nemme og giver pragtfulde resultater. Brug Nanoil Hair Volume Enhancer:

1. inden du går i seng

Spray Nanoil Hair Volume Enhancer over håndklædetørt hår. Del håret i to sektioner og drej hver sektion for at skabe løse hårknolde på toppen af dit hoved. Fastgør dem med et bånd for at forhindre dem i at falde ud, mens du sover. Fjern båndene om morgenen og nyd voluminøse krøller uden brug af stylingsredskaber.

2. med føntørrer og diffuser

Brug Nanoil-spray i fugtigt hår, før du starter din føntørrer med diffuseren påsat. Hvis du vil skabe en ultrafyldig frisure, skal du tørre dit hår med hovedet nede.

3. efter du er kommet ud af brusebadet

Vask håret, brug et blødt håndklæde til at fjerne overskydende vand og spray hårstråene med Nanoil Hair Volume Enhancer. Snup føntørreren og brug den som normalt.

4. om morgenen

Hvis du ikke har tid til at vaske håret om morgenen, skal du blot fugte det med vand og påføre Nanoil Hair Volume Enhancer. Red håret igennem og sæt det som normalt.

Kan du lide vores enkle ideer til at skabe mere volumen i håret? Tilføj Nanoil Hair Volume Enhancer til dit arsenal af skønhedsprodukter og skab ubesværet voluminøse frisurer. Du kan bestille produktet fra nanoil.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *