Dobbelt så tykke vipper med Max Factor Excess Volume Extreme Impact Mascara

Excess Volume Extreme Impact Mascara er skabt til at opfylde os kvinders to største drømme. Her er der naturligvis tale om fantastisk volumen og farve i øjenvipperne. Med dette produkt kan drømmen nemt gå i opfyldelse, takket være de to børster med børstehår i forskellige længder. Se for dig selv om Excess Volume Extreme Impact Mascara lever op til dine forventninger.

Excess Volume Extreme Impact Mascara byder på længere, tykkere, og mere krøllede vipper i en fantastisk, dyb sort farve. Produktet fremhæver øjnene og kan give det perfekte finish til det klassiske smokey eyes look. Excess Volume Extreme Impact Mascara holder længe, er ikke skrøbelig, og efterlader ikke smudser på øjenlåget. Det holder så godt, at man skal bruge makeupfjerner med oliebase, rensemælk, dual-phase, eller vandtætte egenskaber for at fjerne det.

Max Factor mascara er udstyret med to børster. De har hver især børstehår i forskellige længder. Den første børste bruges til at skabe en fortykkende base. Denne børste har mindre børstehår oppe mod spidsen. Placeringen af børstehårene gør, at produktet kan sikre dobbel volumen. Den anden børste har tykkere børstehår og disse børster kan rede vipperne igennem med sort mascara. Hvis dine vipper er limede sammen eller dækkede med klumper kan du bruge en særlig øjenvippekam eller ren mascarabørste til at rede dem igennem.

Den bedste teknik er en zig-zag teknik. Placer børsten under øjenvipperne og red den igennem vipperne fra rødderne til spidserne. Excess Volume Extreme Impact Mascara byder desværre på ét problem: børsterne er relativt korte, så det kan være svært at nå helt ind til de mindste hår i øjnenes indre og ydre hjørner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *