Den bedste bryn pomade – her er vores udvalgte favoritter

Hvilken brynpomade er bedst?
Hvilken brynpomade skal jeg vælge?
Hvilken brynpomade anbefaler du?
Stiller du også lignende spørgsmål og har du stadig ikke fundet den perfekte øjenbrynspomade? Frygt ej. Vi har dig dækket ind. Vi har testet et væld af forskellige brynpomader for til sidst at kåre en vinder og præsentere dig for de mest værdige og ivrigt anbefalede øjenbrynspomader. Lær dem bedre at kende, og vælg en pomade, du vil elske!

Hvordan bruges en brynpomade?

Før påføring af øjenbrynspomade skal du sørge for at være udstyret med en god vinklet børste og en spoolie til børstning af dine øjenbryn. Nogle brynpomader leveres med en inkluderet børste, men enhver professionel makeupartist vil anbefale dig at anskaffe dig det det separat og investere i redskaber af topkvalitet.

  1.  Brug  færst en spoolie til at børste dine øjenbryn i opadgående retning.
  2. Hæld lidt pomade på penslen og definer den nederste brynlinje med korte strøg.
  3. Arbejd mod den øverste brynlinje – definér den, tryk børsten let mod huden. Den øverste brynlinje skal være delikat og let.
  4. Udfyld brynet: start fra halen, da den skal fremhæves kraftigere.
  5. Arbejder dig mod den indre brynkant, med mindre og mindre dækning – dette giver dig mulighed for at skabe en flot brynskyggeeffekt.
  6. Børst derefter gennem dine bryn for at fjerne overskydende produkt. Sådan, det var det!

Den bedste øjenbrynpomade – skønhedsrangering

# 1. NANOBROW EYEBROW POMADE – VINDEREN!

nanobrow eyebrow pomade

Hvordan vælger man den bedste pomade? Hvad gør denne brynpomade så populær? Her får du alle svarene! Nanobrow Eyebrow Pomade blev valgt efter mange tests. Den opfyldte alle kriterierne, selv de meget strenge af dem. Den er bare kort sagt: perfekt! Dens ekstremt glatte og korrekt pigmenterede formel sikrer, at du kan opbygge dækningen af dine bryn, så du ikke længere er tvunget til et dramatisk brynudseende! Dette er den bedste øjenbrynspomade til din daglige makeup og du kan også skabe fantastiske aftenlooks – bare tilføj ekstra pigment for at intensivere resultatet. Vi blev betaget af de 3 dejlige nuancer. Endelig behøver du ikke længere skulle vælge mellem et dusin forskellige nuancer og være i tvivl om dit valg. Her kan du vælge mellem 3 naturligt udseende nuancer – det er dem, der oftest vælges af kvinder: det er alt, hvad der kræves for at opnå smukke øjenbryn! Denne pomade har en fantastisk formel, der glider glat på huden og gør din makeup til en ren fornøjelse! Derudover koster den ikke alverden og så er det endda topkvalitet! Du kan finde flere oplysninger om den ved at gå til www.nanobrow.dk

# 2. ANASTASIA BH DIP BROW POMADE

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade er den bedste øjenbrynspomade for dem, der leder efter kraftig dækning. Den kan helt sikkert hjælpe dig med at opnå en professionel finish. Anastasia Beverly Hills øjenbrynspomade hjælper dig med at skabe dristige aftenlooks. Denne pomade er stærkt pigmenteret, så du kan skabe et dristigt look med en fantastisk mat finish. Du kan også bruge den til at skitsere dine øjenbryn eller udfylde de sparsomme områder. Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade er tyk og cremet. Produktet fås i 11 dejlige og naturligt udseende nuancer. Denne vandfaste brynpomade er et godt valg for alle, der leder efter langtidsholdbar dækning. Er der nogen ulemper? Det er bestemt ikke det bedste valg, hvis du leder efter din første brynpomade, men med lidt øvelse kan resultaterne blive virkelig imponerende.

# 3. TARTE FRAMEWORKER™ BROW POMADE

Tarte er et andet højt respekteret skønhedsmærke, der har gjort sig bemærket, når det kommer til brynmakeupprodukter. Denne brynpomade, som mærket tilbyder, er stærkt pigmenteret, så du kan skabe dristige looks. Dette er en populær øjenbrynspomade takket være dens veganske, cremede formel. Når du mestrer anvendelsen af dette produkt, kan du nemt lave fabelagtig og næjagtig makeup. Pomaden skitserer, definerer og udfylder øjeblikkeligt dine øjenbryn, uanset om du har tynde eller tykke buer. Plus, de forbliver sat i 24 timer! Formlen med babassuolie nærer og plejer dine bryn.

# 4. KVD BEAUTY 24-HOURS SUPER BROW POMADE

Et produkt med en lidt anderledes formel end ovennævnte. Denne brynpomade er let og gellignende, men alligevel kraftigt pigmenteret for at give langvarige resultater med en lille mængde af produktet og en lidt anden dækning end almindelige brynpomader. Pomaden fra Kat Von D er let at påføre, og dens cremede gelformel og de mange tilgængelige nuancer gør den til et helt unikt produkt. Ikke underligt, at dette er en af de mest anbefalede øjenbrynpomader. Denne er fantastisk, hvis du vil forme, udfylde og style dine øjenbryn. Det er en interessant kombination med gel i formlen.

# 5. WBco THE BROW POMADE 

Selvom dette ikke er den bedste øjenbrynspomade, værdsætter mange mennesker den, især hvis de er fans af et dristigt brynudseende. Kan den anvendes til aftenmakeup? Ja, denne pomade gør det bestemt lettere. Påføringen er let, og efter et par forsøg kan du utvivlsomt mestre den. Den korrekte pigmentering af WBcos pomade får den til at holde i lang tid, mens den giver den perfekte farve til at fremhæve dine øjenbryn. Den kraftige pigmentering forbedrer din brynfarve og giver dristige makeupresultater. Denne brynpomade er utvivlsomt det helt rigtige valg for fans af dristige bryn og den ultimative bryndefinition. Selvom det er en ret populær øjenbrynspomade, kommern den desværre kun i en meget lille størrelse på blot 3 gram og tørrer hurtigt, hvis man ikke tænker over hvordan den bruges.