Cremet, fløjlsblød, fejlfri: Nanobrow Eyebrow Pomade

Den vandfaste Nanobrow brynpomade med en cremet konsistens giver dig ubesværet professionelle makeupeffekter og det bogstaveligt talt på et øjeblik! Opdag nye muligheder inden for brynmakeup: mød den perfekte brynpomade, du uden tvivl vil elske!

Cremet, fløjlsagtig og behagelig: Nanobrow brynpomade

Pomaden fra Nanobrow kommer i en elegant og praktisk krukke, som giver dig mulighed for nemt at skrabe den korrekte mængde produkt ud. Du vil blive fortryllet af dens usædvanligt fløjlsagtige, cremede konsistens, som er hemmeligheden bag Nanobrow Eyebrow Pomade’s perfekte makeup og fremragende ydeevne. Præcis brynmakeup har aldrig nemmere! Nu kan du nemt skabe dine drømmeøjenbryn! Forbedre dem eller skabe den perfekte brynkontur fra bunden, udfyld buerne med farve, tilføj hårlignende streger for at udfylde hullerne, eller få dine sparsomme bryn til at fremstå fyldigere. Brynpomaden fra Nanobrow giver dig forskellige muligheder. Skab forskellige brynlooks: fra subtile til kraftige og dristige looks til en stor aften i byen: Denne pomade er det perfekte trick til tykke og definerede, smukke og præcist udfyldte bryn.

brynpomade

Hvilke makeup-effekter opnår man med Nanobrow Eyebrow Pomade?

  •  skab kraftig eller subtil dækning, afhængigt af dine ønsker, anledning eller præferencer
  • brug den til at optegne brynene
  • tilføj hårlignende streger for at udfylde hullerne
  • udfyld brynet med farve
  • opret, vandfast, holdbar makeup

Nanobrow Eyebrow Pomade – nuancer. Hvordan vælger du den rigtige nuance til din hud?

Nanobrow-pomaden findes i tre nuancer:

  • Mørkebrun – til kølige og neutrale hudfarver, perfekt til dem mørkt hår eller med mørke øjne.
  • Mellembrun – til aske og mørkeblond hårfarve, ideel til alle hudfarver.
  • Lysebrun – til lysblond og indehavere af lyse øjne, platin, gråt og varmt blondt hår; velegnet til enhver hudfarve.

Nanobrow Eyebrow Pomade – Øjenbrynpomade

Fås i forskellige nuancer: 

Hvordan bruger man pomaden fra Nanobrow?

Brynmakeup med en god brynpomade er slet ikke svært! Alt hvad du behøver er en pomade i en nuance efter eget valg og en flad, vinklet børste, som du skal bruge til at påføre pomaden på dine øjenbryn. Sådan udfylder du brynene med Nanobrow-pomaden, trin for trin:

Trin 1.  Skrab lidt pomade, mindre end en ært op, og placér det på toppen af din hånd – herfra kan du nemt opsamle produktet på børsten, mens du laver dine øjenbryn. Luk derefter krukken så hurtigt som muligt, så pomaden ikke tørrer ud og istedet forbliver frisk i lang tid. Skrab nu lidt Nanobrow pomade på din børste (du kan finde både en pomade og en professionel brynmakeupbørste på Nanobrows hjemmeside: www.nanobrow.dk). Brug den smalle side af penslen til at skitsere brynet og definere dets facon.
Trin 2.  Udfyld gradvist brynet med farve, begynd fra brynhalen, som skal være mørkest. Tag lidt mere pomade på børsten, hvis det er nødvendigt, men det er bedst at opbygge dækningen ved langsomt at deponere pigmentet fra børsten. Derefter udfyldes den indre brynkant let for en naturlig effekt.
Trin 3.  For at opnå et hverdagslook skal du snuppe en spoolie og børste den overskydende pomade ud fra den øverste brynlinje og den indre brynkant.