Barwy Harmonii – Rose Body Butter fra BARWA

Vildrose er en af de ingredienser som bare hører hjemme på ethvert badeværelse. Uanset om du kan lide duften eller ej indeholder roseolie egenskaber som er ubestrideligt fantastiske. De byder på medicinsk støtte, energi boost, og glattere hud.

Med sin nye kollektion, Barwy Harmonii forsøger

Barwa at leve op til disse forventninger. Rose Body Butter er især vores opmærksomhed værd. Produktet byder på en intens duft som opfordrer til, at man køber den. Producenten ønsker, at man dækker huden med dette aromaterapeutiske produkt. Rose Body Butter fremstilles i form af en mousse som huden absorberer på ingen tid. Produktet gør ikke huden fedtet – den udglatter og fugtgiver den.

Hvilke ingredienser findes der i Barwy Harmonii?

Det er værd at nævne, at Rose Body Butter fra Barwy Harmonii er et produkt med en traditionel opskrift. Produktet fremstilles dog med hjælp af nye og moderne teknologier. Barwy Harmonii Rose Body Butter indeholder vildroseekstrakt, beriget med søde mandler, shea butter, og E-vitamin. Produktet indeholder ikke parabener eller dyreprodukter. Det er baseret på naturlige, skånsomme ingredienser, så Barwa kan leve op til forventninger som folk med sart og tør hud sidder inde med.

Hvordan virker Rose Body Butter fra Barwa?

Barwy Harmonii er en kollektion af fugtgivende kosmetikprodukter som gendanner huden og beskytter den mod eksterne faktorer. Barwy Harmoniis Rose Body Butter byder på et væld af fugtgivende effekter som varer så længe, at produktet er perfekt til brug om vinteren. Barwy Hamoniis Rose Body Butter er et komplekst svar på problemer som mange døjer med, såsom tør hud som skal fugtes med det samme. Barwa har udviklet denne body butter som gør huden blød, glat, og sund på ingen tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *