Opdag DIY lash Extensions med cluster vipper fra Nanolash. Transformer dit look på bare 10 minutter!

Smukke og definerede øjenvipper er enhver kvindes drøm. Kvinder er ivrige efter at eksperimentere med forskellig kosmetik som skulle give smukke resultater. Det er bare ofte sådan at det desværre ikke virker. Der viser sig at DIY Lash Extensions kan være en af de bedste løsninger for at få lækre vipper.

Gør-det-selv klynge vippe extensions – hvem er dette en god løsning for?

Kan man lave øjenvippe extensions derhjemme? Mange kvinder nærmer sig dette emne med forsigtighed. Normalvis stoler kvinder mere på deres vippeteknikkere, og tør godt at lade sig behandle. Men det kan være lidt besværligt at skulle ligge så mange timer for at få øjenvippe extensions lavet, og svært at finde tid til det.

Det er derfor du skal overveje at prøve individuelle cluster vipper med DIY Eyelash Extensions fra Nanolash. Dette innovative produkt fra Nanolash kan transformere hele dit look på bare 10 minutter.

Disse falske øjenvipper som kan påsættes derhjemme, er specielle fordi de er:

 • Lette – du mærker slet ikke at du har dem på;
 • Bløde – de irriterer ikke øjnene, eller giver ubehag;
 • Den sorte strimmel gør at du let og elegant kan camouflere overgangen.

DIY Lash Extensions er lavet med kvinden i centrum. Disse kunstige øjenvipper passer til kvinder som i en periode ønsker at ændre deres vippe-look, men også for dem, som ikke ønsker at det skal være en permanent ændring.

At lave en øjenvippe forlængelse hjemme kan være en god løsning for kvinder som ikke ønsker at spilde både tid og penge på behandlinger hos en vippetekniker.

falske øjenvipper

DIY Lash Extensions – et kit eller en enkelt boks

Individuelle klyngevipper med DIY Lash Extensions er et produkt som kommer i forskellige versioner. Kvinder kan vælge at købe en enkelt pakke med individuelle cluster vipper. Disse indeholder 36 kunstige øjenvipper i 8 forskellige styles at vælge fra. Alle pakker indeholder 3 længder: 10, 12 og 14 mm. Dette muliggør både en simpel påsætning til hverdagsbrug, men også en mere voluminøs påsætning. Det er også muligt at købe kittet fra Nanolash. Kittet indeholder:

 •  En bonder – dette er en speciel lim som gør at du kan påsætte vipperne. På bare 30-60 sekunder efter den er påført vippen er den klar til at blive sat på;
 •  En remover – dette produkt gør at du hurtigt og let kan fjerne de individuelle klyngevipper;
 •  En sealer – denne fjerner det klistrede lag fra bonderen;
 •  Et værktøj i rustfrit stål til påsættelse af de falske øjenvipper.

Alle produkterne kommer i gode størrelser, som gør at de holder længe.

Hvordan bruger jeg cluster øjenvipper fra Nanolash?

DIY Eyelash Extensions er designet til at blive påsat hjemme. Det tager kun 10 minutter at påsætte dem. Disse færdiglavede individuelle klyngevipper er designet både til professionelt og hjemme brug. De er så lette at påsætte, at ingen kvinder skal have nogle problemer med at påsætte dem.  

Ifølge producentens instruktioner skal du gøre følgende for at påsætte vipperne:

 •  Rense dine øjenvipper for rester af makeup, og tørre dem godt;
 •  Påføre Nanolash bonder og vente indtil det bliver klistret;
 •  Påsætte de valgte cluster øjenvipper ca 1 mm fra den naturlige vippekant;
 •  påføre sealeren for at fjerne de klistrede lag.

På hvert øje er 4-5 individuelle klyngevipper er nok til at lave øjenvippe extensions. Dette betyder at der i en boks er nok til 4 påsættelser!

Klynge øjenvipper fra Nanolash – en opsummering

Gør-det-selv klynge vippe extensions er et premium produkt som helt sikkert ikke vil skuffe nogen kvinde. Det tager kun 10 minutter at påsætte disse luksuriøse falske vipper, og de holder i op til 5 dage.

I tilføjelse til det så er disse kunstige øjenvipper meget lette, og man opdager slet ikke at man har dem på. De imiterer naturlige øjenvipper helt perfekt, og dette gør at du kan prøve forskellige vippe looks. Du kan vælge 10 eller 12 mm til at lave et naturligt look. Ønsker du et mere kraftigt look kan du vælge 14 mm som kan give dig et Hollywood volumen look.

Takket være de færdiglavede individuelle klyngevipper fra Nanolash kan du med lethed transformere dit look på bare 10 minutter.