LED-masker: Sammenlign de fordele, som farvebestråling kan tilbyde til din hud

Til ansigtspleje er LED-masker blevet et populært valg den seneste tid. Faktabaseret forskning støtter denne nye teknologi, og dette får mere og mere opmærksomhed fra både kosmetiske og medicinske klinikker. Hvad kan denne nye teknologi egentlig gøre for at forbedre vores hud?

LED-masker kommer med et bredt udvalg af farvede lys, der hver har en anden hudbehandlingsfunktion; såsom rødt lys til at reducere synlige rynker, blåt lys til akne og grønt lys til at nære og hydrere huden. LED-masker er et populært valg, fordi de giver effektive resultater med lavere risiko end andre skønhedsbehandlinger.

Hvad er LED-masker?

Ledes af Leds er lysemitterende diodelyskilder, der stammer fra teknologien i 60’erne. Selv om LED-begrebet “Light-Emitting Diodes” forstås af de fleste, kan det være nyttigt at forstå deres grundlæggende sammensætning. LED’er har gennem en ændring i iltfri diodeopløsning fået et ændret ægteskab med elektronstrømmen. For hvert passende elektron bruge en lysdiodekomponent til at udsende en ensartet lysstråle.

LED-masker er lysåbenlyse modulære enheder med hver sin lysdiode, der er designet til gaver fra forskellige farveledninger. Denne lysstråle er gearet for at have forskellige hudbehandlingsfordele, afhængigt af farven på LED-pæren.

Hvilke fordele har LED-belysning?

De forskellige farvespektrer, der findes med LED-belysning, kan undertrykke bakterier, stimulering af kollagenproduktion, skabe en jævn teint og forbedre cellegenerering. Her er nogle af fordelene ved LED-lysbehandling:

1. Akne behandling

For dem, der lider af akne, er LED-lysbehandlinger et populært valg. Blåt lys, der stråler fra LED-masker, har vist sig at undertrykke bakterier, som forårsager akne. Dette kan føre til en mærkbar forbedring i hudtørhed, inflammation og rødme.

2. Reduktion af rynker

Rødt LED-lys er blevet brugt til at reducere forekomsten af rynker samt til behandling af ar. LED-lys bekæmper ikke kun ældning, men det hjælper også med at reducere den synlige effekt af aldring. Dette skyldes, at den røde lysfrekvens regenererer den øverste lags hud og boost tidligere produktion af kollagen. Kollagen er det protein, der hjælper med at holde huden smidig og skinnende.

3. Hydroboost

Grønt lysstimulering kan nyttiggøre en kold hud-hydreringsbehandling. Det bevarer hudens naturlige barrierefunktion ved at løfte lag af døde hudceller og efterlade huden med et sundt og hydreret skær.

Er LED-lysbehandlinger sikre?

LED-masker er et trygt valg til hudbehandling. I meget målrettede koncentrationer er LED-lysbehandlinger ikke-invasive og har vist sig at være ufarlige. Der er ingen bivirkninger, der er knyttet til LED masker, og behandlingen er smertefri og har ingen risiko for efterfølgende hudskader.

Hvad er kosmetisk stimulering med LED?

Kosmetisk stimulering med LED er en ikke-invasiv hudpleje teknik, som driver elektronisk lys til porerne, for at boost hudens naturlige genopretning processer. Ved hjælp af farvede LED-lysdioder aktiveres cellesystemerne for hurtigt og sikkert at lave de ønskede ændringer i hudens farve og udseende.

Hvor lang tid tager det at se resultater?

Resultaterne af LED-lysbehandlinger kan normalt ses så hurtigt som 3-5 behandlinger. Hvis behandlingen kombineres med andre skønhedsprocedurer som kemiske peelinger og andre hudplejeprodukter, kan resultaterne også blive bemærket endnu hurtigere. Det er dog altid afgørende, at du kontakter en professionel skønhedstekniker inden du forsøger at udføre en kosmetisk behandling.

Konklusion

LED-masker tilbyder en ukompliceret metode til effektiv behandling af hudproblemer. Som med andre skønhedsprocedurer er det vigtigt at overlade disse opgaver til professionelle og kvalificerede kosmetiske eksperter. Ved at skabe en plan, kombineret med LED-lysbehandlinger, vil du hjælpe din hud med at skabe balance og gøre huden ungdommelig.